Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sistem Parkir Bertingkat Pilihan di India | Klaus Multiparking

stack parker banner

(SeaPRwire) –   Sistem parkir bertingkat KLAUS bertujuan untuk memaksimumkan sistem parkir di atas tanah/bawah tanah. Mudah diselenggara, dibuat khusus dan boleh dipercayai.

Pune, Maharashtra 10 Jun 2024  – Sistem Parkir Bertingkat

Memastikan keselamatan dengan pilihan parkir yang boleh dipercayai dan cekap. KLAUS Multiparking direka dengan tujuan untuk menggandakan/menigkatkan ruang parkir di atas tanah atau untuk parkir kereta bawah tanah. Parkir bertingkat ialah penyelesaian parkir terbaik untuk menjimatkan ruang supaya lebih banyak kereta boleh diletakkan di ruang yang terhad.

  • Sesuai untuk semua kereta penumpang sehingga 2.5 tan
  • Satu kualiti global
  • Kos operasi terendah
  • Boleh disesuaikan dengan mudah
  • Pemasangan yang berkesan ruang
  • Penyelenggaraan mudah
  • Operasi yang boleh dipercayai

SpaceVario CP 61 Parkir Bertingkat

Sistem yang bergantung menggandakan ruang parkir yang penting

Sistem ini mewujudkan ruang parkir untuk dua kereta, satu di aras tanah dan satu lagi di platform di atas. Kereta di bawah perlu dipandu keluar untuk menggunakan platform atas. CP-61 menjamin parkir dan pengambilan kenderaan yang bebas masalah.

2062 Parkir Bertingkat

Sistem parkir bertingkat bebas

2062 menyediakan ruang yang cukup untuk kereta

Menggunakan ruang parkir dengan bijak menjadi lebih mudah dengan 2062. Sistem parkir bebas ini membolehkan dua kereta diletakkan di tapak satu kereta. Kedua-dua platform bergerak secara menegak ke atas dan ke bawah bersama-sama yang membolehkan mana-mana kereta diambil secara bebas di aras tanah. Sebuah lubang diperlukan satu aras di bawah aras tanah. Sistem ini juga dilengkapi dengan pilihan platform berganda.

2015 Parkir Bertingkat

Sistem parkir bertingkat bergantung dua aras

2015 ialah susunan parkir yang fleksibel

2015 ialah pilihan terbaik untuk bangunan dengan ketinggian yang lebih kecil di kawasan parkir atau ruang parkir terbuka. Sistem ini mewujudkan dua ruang parkir di tapak satu kereta. Kereta di platform bawah perlu dipandu keluar untuk mengambil kereta dari platform atas.

3015 Parkir Bertingkat

Sistem parkir bertingkat bergantung tiga aras

3015 meningkatkan jumlah ruang parkir yang ditawarkan dengan cara yang sangat cekap

3015 ialah pilihan terbaik untuk bangunan dengan ketinggian yang cukup di kawasan parkir atau ruang parkir terbuka. Sistem ini mewujudkan tiga ruang parkir di tapak satu kereta. Kereta di platform bawah perlu dipandu keluar untuk mengambil kereta dari dua platform atas.

Untuk Maklumat Lanjut Klik Pada: 

P210 Banner

Media Contact

Klaus multiparking

18003097171

NKB House, Survey No.98, Plot No.14, Bhusari Colony, Pune 411038

Source :Klaus multiparking

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.