Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

SHEDyt diminta untuk menyertai Persatuan Buku Log Kediaman (RLBA)

RLBA SHEDyt Log Book

(SeaPRwire) –   SHEDyt menjadi ahli The Residential Logbook Association (RLBA) Kumpulan Perdagangan Hartanah

Manchester, United Kingdom Jan 7, 2024  – SHEDyt menjadi ahli The Residential Logbook Association (RLBA) Kumpulan Perdagangan Hartanah

The Residential Logbook Association (RLBA) adalah pertubuhan perdagangan yang disokong dan badan pengawalseliaan sendiri syarikat-syarikat yang menyediakan buku log digital untuk pasaran hartanah perumahan. Ahli-ahlinya adalah pembekal sistem buku log, penyelesaian teknologi dan perkhidmatan untuk organisasi yang memerlukan capaian kepada data hartanah yang disahkan.

Apa yang menyatukan syarikat-syarikat ahli ialah mereka semua membawa nilai dengan menyediakan maklumat hartanah secara terus, masa nyata atau boleh dikemas kini selama-lamanya dan bukan hanya untuk satu urus niaga seperti jualan, penilaian, pembiayaan semula, pengurusan atau sewa. Semua organisasi ahli akan menggunakan pengenalan pasport hartanah unik yang boleh mengikat sistem-sistem yang berbeza untuk mengumpulkan sama ada secara manual melalui API.

Di , kami merancang untuk berhubung dengan pembekal teknologi lain dalam ruang PropTech dan memperjuangkan pengalaman pemilik melalui Manual Pemilik Rumah Digital. Memiliki maklumat hartanah yang tepat dan terkini selari dengan tujuan SHEDyt untuk Memperkasakan Pengurusan Hartanah, bermula dengan Pemaju Hartanah atau Pemaju Rumah.

Untuk maklumat lanjut atau menjadi ahli RLBA sila hubungi dari >

Jenis-jenis syarikat hartanah yang boleh mendapat manfaat daripada Buku Log Hartanah termasuk, walaupun tidak terhad kepada Ejen Hartanah, Peguam Pembayaran, Syarikat Pembiayaan Pembangunan, Pemilik, Pengurus Aset, Pengurus Blok, Pengoperasi Pemilik, Pemilik Bebas, Pelabur, Syarikat Sumber Pelaburan, Dana Hartanah, Pemegang Pajakan, Pihak Berkuasa Tempatan, Ejen Sewaan, Pembekal Akomodasi Pelajar, Pembina Untuk Sewa, Arkitek, Pemeriksa Bangunan, Rumah Lelongan, Ejen Pembelian, Kontraktor Utama, Persatuan Perumahan, Jabatan Bahagian Perumahan Pihak Berkuasa Tempatan dan Pembangun Hartanah Komersial.

Media Contact

SHEDyt

Cheetham Hill Road

Sumber :SHEDyt

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.