Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sensations Group menetapkan piawai-piawai baharu bagi penglibatan dan inovasi di ExhibitorLIVE 2024

(SeaPRwire) –   Las Vegas, Nevada 12 April 2024 – Sensations Group, pelopor dalam teknologi pengalaman dan pameran perdagangan, sekali lagi menaikkan tahap keterlibatan dan inovasi di ExhibitorLIVE 2024, yang diadakan di Gaylord Opryland Resort & Convention Center yang dihormati. Berikutan persembahan spektakuler di Booth #454, Sensations Group muncul sebagai pilihan terbaik, meninggalkan peserta kagum dengan pameran dan pengalaman yang menakjubkan.

“Kadar Keterlibatan Meningkat Kerana Pengunjung Gembira Dengan Tawaran Sensations Group”

Dengan kadar pengekalan pengunjung yang luar biasa, kehadiran Sensations Group di ExhibitorLIVE 2024 tidak kurang hebatnya. Pengunjung berbondong-bondong ke Booth #454 untuk mengalami sendiri teknologi terkini dan kebolehan kreatif yang mendefinisikan tawaran Sensations Group. Daripada Selfie AR ke pengalaman VR Bulan, pengunjung dipindahkan ke dimensi baru, meninggalkan mereka terpesona dan berhajat untuk lebih lagi.

“Memamerkan di ExhibitorLIVE membuka mata saya kepada potensi besar teknologi dalam industri pameran. Tindak balas luar biasa daripada pengunjung yang mengalami VR Bulan kami, holofans, dan dinding piksel kinetik menekankan peluang perniagaan besar yang terbentang di hadapan. Interaksi yang menakjubkan menggarisbawahi kuasa transformasi inovasi dalam mencipta pengalaman pameran yang tidak terlupakan, menguatkan komitmen kami di SensXLabs untuk mendorong sempadan kemungkinan teknologi di dunia pameran.” kata Manpreet Singh, COO, SensXLabs

“Pameran Sensations – Kemahiran yang Berbicara Dengan Kuat!”

Sensations Exhibits, pemain utama di arena ini, mengukuhkan kedudukannya sebagai rumah sewa/beli terkemuka di Amerika Syarikat dengan pameran yang menakjubkan di ExhibitorLIVE. Booth yang dicipta dengan sempurna menggabungkan kebolehan dan ketelitian meninggalkan peserta tercengang. Susun atur ruang yang luas menjemput pengunjung untuk menjelajah dengan lancar, menawarkan perjalanan menakjubkan melalui naratif jenama. Penggunaan lokasi yang dioptimumkan jelas kerana booth dengan mudah menarik perhatian, menyampaikan mesej kuat jenama. Pengunjung benar-benar dirasakan disambut ke dalam persekitaran yang berbicara dengan kuat tentang komitmen Sensations Exhibits untuk menyediakan pameran kelas atas untuk pelanggan. Reka bentuk booth tidak sahaja mempamerkan kemahiran syarikat tetapi juga mencipta pengalaman yang menyerap yang bersesuaian dengan kesederhanaan dan kecanggihan, menjadikannya tarikan utama di ExhibitorLIVE.

“Kelestarian Menjadi Tumpuan Dalam Rangka Modular Sensations Group”

Rangka modular menawarkan penyelesaian dinamik dan boleh diubahsuai, membolehkan penyesuaian mudah dan memastikan setiap pameran dirasakan dibuat khas untuk keperluan jenama yang berbeza. Selain daya tarikan visual dan fleksibiliti, rangka modular Sensations Group mengambil langkah penting ke arah kelestarian. Pendekatan ramah alam yang digabungkan ke dalam reka bentuk dan pembinaan rangka ini sejajar dengan peserta yang prihatin alam sekitar. Komitmen Sensations Group terhadap amalan yang bertanggungjawab kelihatan dalam Pameran Perdagangan mereka, menyumbang ke arah masa depan yang lebih hijau dan lestari untuk industri acara dan pameran.

“Rangka modular mungkin telah wujud di pasaran, tetapi di Sensations Group, kami menakrifkan semula inovasi. Komitmen kami untuk mendorong sempadan mengubahsuai rangka ini menjadi penyelesaian dinamik, boleh diubahsuai yang tidak sahaja memenuhi jangkaan tetapi melebihinya. Kami tidak mengikut trend; kami menetapkan piawaian baru, memastikan rangka modular kami menonjol sebagai lambang kebolehan kreatif dan fungsian di industri,” kata Naveen Raheja, COO, EMEA, Sensations Group.

“Pengunjung Mencerminkan Pengalaman Mereka Di Booth Sensations Group”

Pengunjung berbesar hati memuji pameran inovatif Sensations Group, dengan banyak menyatakan kagum dan kehairanan terhadap pengalaman yang menyerap. Daripada visual menakjubkan pada Paparan Kipas Holografik hingga interaktif yang menakjubkan di Meja Pengenalan Objek, peserta kagum dengan penyepaduan licin antara teknologi dan kreativiti yang dipamerkan oleh Sensations Group.

“Saya telah menghadiri pameran perdagangan selama bertahun-tahun, tetapi saya belum pernah melihat apa-apa seperti yang ditawarkan oleh Sensations Group,” ujar seorang peserta. “Pameran mereka bukan sahaja menakjubkan secara visual tetapi juga sangat menyerap. Ini benar-benar wawasan ke arah masa depan pemasaran pengalaman.”

Pengunjung lain menyuarakan pandangan serupa, dengan menyatakan, “Sensations Group telah menakrifkan semula pengalaman pameran perdagangan dengan penggunaan inovatif teknologi. Saya teruja dengan pengalaman Selfie AR dan VR Bulan – ia rasanya seperti saya menjejak ke dunia lain!”

“Titik Tumpuan Selepas Pameran: Mesej Syukur Dari Kepimpinan”

Piyush Behal, CEO Sensations Group menyatakan rasa terima kasih, dengan berkata: “Selama dua puluh tahun, Sensations Group telah menjadi tulang belakang dalam industri pameran, dan kini, dengan usaha seperti SensXLabs dan penyelesaian runcit inovatif seperti rangka modular, kami telah memeluk teknologi dan kreativiti. Kami merakamkan ucapan terima kasih yang tulus kepada semua pengunjung yang menjadikan ExhibitorLIVE 2024 satu kejayaan luar biasa. Semangat, keterlibatan dan maklumbalas positif anda memberi daya pendorong kepada semangat kami untuk terus mendorong sempadan inovasi. Sensations Group komited untuk menyediakan pengalaman luar biasa yang menakjubkan, memberi inspirasi dan memberi kesan jangka panjang. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami.”

“Sensations Group mencapai kejayaan menakjubkan di ExhibitorLIVE 2024. Membuat kemunculan sulung di acara ini, tindak balas luar biasa telah melebihi jangkaan kami. Semangat dan keterlibatan peserta telah memberi daya pendorong kepada komitmen kami untuk mendorong sempadan inovasi. Kami berharap untuk terus melanjutkan perjalanan menarik ini, mencipta pengalaman yang menyerap dan menakjubkan yang menakjubkan, memberi inspirasi dan memberi kesan jangka panjang di dunia teknologi pengalaman,” kata Darshan Preet Singh, CTO, SensXLabs.

Untuk maklumat lanjut mengenai Sensations Group dan penawarannya, lawati

Maklumat Media

Sensations Exhibits

+1 725 214 4524

Suite -C 6285 South Valley View Boulevard C, Las Vegas, NV 89118, USA,

Sumber :Sensations Exhibits

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.