Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sensations Exhibits Memulakan Peluasan Baru, Memperluaskan Operasi di China

Trade Show booth displays

(SeaPRwire) –  

Las Vegas, Nevada Jan 23, 2024  – Perusahaan pembinaan booth pameran terkemuka, Sensations Exhibits, mengumumkan penubuhan tonggak penting dalam strategi ekspansi globalnya. Sebagai sebahagian daripada Kumpulan Sensations, syarikat ini meluaskan operasinya secara antarabangsa dengan pembukaan pejabat baru di Shanghai, China.

Ekspansi strategik ini menunjukkan komitmen mereka untuk menyediakan penyelesaian kelas dunia kepada pelanggan global. Langkah ini bertujuan untuk meningkatkan lagi kehadiran dan keupayaan perkhidmatan syarikat, memberikan pelanggan di China akses ke portfolio pelbagai perkhidmatan reka bentuk, pembuatan dan pemasangan dalaman mereka.

Sensations Exhibits, berpangkalan di Las Vegas, Amerika Syarikat, adalah nama yang dipercayai dalam industri pameran dan pameran. Dengan pengalaman bertahun-tahun dan reputasi kecemerlangan, syarikat ini berjaya mereka bentuk dan membina berbilang-bilang booth pameran untuk pelanggan di seluruh dunia. Ekspansi ini ke pasaran China mewakili bab baru dalam perjalanan pertumbuhan dan ekspansi global mereka.

Encik Piyush Behal, Pengasas dan Pengarah Urusan Sensations Exhibits, menyatakan semangat tentang ekspansi ke China. Beliau menyatakan, “Meluaskan kehadiran kami ke China adalah langkah penting bagi syarikat secara keseluruhan dan bukti komitmen berterusan kami untuk menyediakan penyelesaian booth pameran yang luar biasa. Kami bersyukur dapat bekerja dengan pelanggan di seluruh dunia, dan ekspansi ini adalah kemajuan semula jadi bagi kami. Misi kami adalah untuk meningkatkan pengalaman pameran, dan kami bersemangat untuk membawa kepakaran dan kreativiti kami ke pasaran China.”

Ekonomi yang pesat membangun dan industri pameran yang semakin berkembang di China menyediakan tanah subur bagi Sensations Exhibits untuk mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama di rantau ini. Dengan keupayaan dalaman dan pasukan pakar berpengalaman, mereka berada dalam kedudukan yang sesuai untuk memenuhi pelbagai keperluan pelanggan di China, menawarkan penyelesaian booth pameran yang disesuaikan khas untuk pelbagai industri.

Sensations Exhibits dikenali dengan inovasi, kualiti dan pendekatan berpusatkan pelanggan. Dengan meluaskan operasi ke China, syarikat bertujuan untuk mewujudkan perkongsian jangka panjang dan bekerjasama dengan perniagaan yang ingin membuat kesan kuat di pameran dan pameran di rantau ini. Pejabat baru di China akan dilengkapi untuk melayani pelanggan tempatan dan antarabangsa, memberi mereka akses ke portfolio perkhidmatan yang luas, daripada pembangunan konsep awal hingga reka bentuk dan pembuatan booth, serta pemasangan dan penyelenggaraan di tapak.

Booth DesignsUntitled 2

Media Contact

Sensations Exhibits

7252144524

Suite -C 6285 South Valley ViewBoulevard C

Sumber :Sensations Exhibits

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.