Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sekolah Farmasi Terbaik Di Lucknow – RPS Pharmacy College

Pharmacy College In Lucknow

(SeaPRwire) –  

Lucknow, Uttar Pradesh Apr 2, 2024  – Jika anda sedang mencari universiti farmasi kelas pertama di Lucknow, tiada yang boleh menandingi RPS Pharmacy College. Terkenal dengan kecemerlangan akademik dan kurikulum berfokus perniagaan, ia merupakan destinasi terbaik untuk calon ahli farmasi di sekitar.

Sebagai , RPS Pharmacy College menawarkan pelbagai aplikasi yang direka untuk melengkapkan pelajar dengan pemahaman dan kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam industri farmaseutikal. Kolej kami terdiri daripada pakar berpengalaman yang komited untuk memberikan latihan dan bimbingan kelas teratas kepada pelajar kami.

Di RPS Pharmacy College, kami memahami pentingnya pengalaman praktikal dalam membentuk nasib ahli farmasi. Itulah sebabnya kami menawarkan kemudahan dan makmal moden di mana pelajar boleh belajar dan memperoleh pengalaman praktikal di bawah bimbingan pakar dalam bidang tersebut.

Selain kecemerlangan akademik, RPS Pharmacy College juga menawarkan rangkaian kuat perkongsian industri, yang memastikan pelajar kami mendapat akses ke peluang praktik dan penempatan dengan agensi farmaseutikal terkemuka.

Sama ada anda berminat mengikuti atau Diploma dalam Farmasi, RPS Pharmacy College menyediakan platform terbaik untuk memulakan kerjaya anda dalam bidang Farmasi. Sertai kami di RPS Pharmacy College dan ambil langkah pertama ke arah kerjaya yang berjaya dan menyeronokkan dalam bidang farmasi.

Best Pharmacy College In Lucknow Best D Pharma B Pharma College In Lucknow RPS

Media Contact

RPS COLLEGE OF PHARMACY

08601805049

Amarsanda, Baburi Gaon, Uttar Pradesh

Sumber :RPS COLLEGE OF PHARMACY

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.