Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sat Nijjer, CEO of Fortel Group Memperluaskan Pasukan Kewangan dengan Dua Pelantikan Penting di Ibu Pejabat Midlands

satnijjer

(SeaPRwire) –   Sat Nijjer Fortel Group CEO, berkata Kami gembira menyambut Andrew dan Gina ke Fortel Group

London, United Kingdom 2 Mei 2024  – Dua profesional dinamik telah menyertai Fortel Group, membawa kepakaran mereka untuk memperkuat operasi kewangan dan kawalan kredit syarikat.

Mengambil alih sebagai Ketua Kewangan Fortel adalah Andrew Jackson manakala Gina Griffiths menyertai Pasukan Kawalan Kredit.

Andrew mengambil alih peranan penting sebagai Ketua Kewangan menjelang akhir tahun lepas dan menyelia fungsi kewangan syarikat-syarikat operasi Fortel Group.

Dengan pengalaman melimpah dari peranan terdahulu, visi Andrew melibatkan memastikan fungsi kewangan beroperasi dengan berkesan, memberikan sokongan kukuh kepada perniagaan sambil mengenal pasti bidang untuk penambahbaikan proses.

Andrew berkata: “Fokus saya adalah untuk meningkatkan prestasi kewangan Fortel Group melalui proses yang dipertingkat dan pengurusan kewangan strategik. Saya bersemangat menjadi sebahagian daripada syarikat dengan semangat masyarakat yang kuat dan komitmen kecemerlangan.”

Gina baru-baru ini menyertai Pasukan Pengurusan Kredit di Fortel Group dengan pengalaman lebih 17 tahun dalam pengurusan kawalan kredit merentasi pelbagai industri.

Gina berkata: “Saya tertarik dengan Fortel kerana saya melihatnya sebagai peluang cabaran baru dan peluang memperluas kepakaran saya dalam syarikat perkhidmatan. Saya gembira menjadi sebahagian daripada pasukan yang komited dan berharap untuk menyumbang kepada kejayaan berterusan Fortel.”

Kedua-dua Andrew dan Gina berpangkalan di Ibu Pejabat Fortel, dengan lawatan tapak dan mesyuarat perniagaan sesekali dirancang untuk meningkatkan pemahaman mereka terhadap operasi Fortel dan meningkatkan kolaborasi dalam pasukan.

Di luar kerja, Andrew, yang tinggal di Bromsgrove, menikmati berbasikal, sejarah dan membuat bir amatur. Manakala Gina dari Great Barr, North Birmingham, menghabiskan masa lapangnya menyokong aktiviti anak-anaknya dan menghabiskan masa bersama keluarga dan kawan-kawan.

, Ketua Eksekutif Kumpulan Fortel, berkata: “Kami gembira menyambut Andrew dan Gina ke Fortel Group. Pengalaman melimpah dan komitmen kecemerlangan mereka akan menjadi penting dalam memajukan operasi kewangan kami dan proses pengurusan kredit. Kami berharap sumbangan mereka ketika kami terus berkembang dan cemerlang dalam industri pembinaan.”

Media Contact

Fortel Services Limited

01902603409

Unit 1 Diversity Drive Walsall

Sumber :Fortel Services Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.