Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Sat Nijjer, CEO Fortel, menyambut Tim Hunt menyertai pasukan Fortel sebagai Ketua Pematuhan

sat nijjer

(SeaPRwire) –   Sat Nijjer berkata “Dengan pelantikan Tim, kami yakin dalam memperkukuh lagi kedudukan pasaran kami dan memacu komitmen ke arah kecemerlangan, etika, dan pematuhan kami ke hadapan”.

West Midlands, United Kingdom 22 Apr 2024  – Fortel Group, pembekal utama tenaga kerja kepada industri pembinaan, telah melantik Tim Hunt sebagai Ketua Pematuhan baharu.

Dengan kerjaya cemerlang selama lebih tiga dekad dan kekayaan pengalaman dalam perakaunan, gaji, dan pematuhan, kepakaran Tim akan memperkukuh lagi komitmen ke arah piawaian dan kelakuan perniagaan beretika.

Tim akan bertanggungjawab untuk semua perkara pematuhan termasuk undang-undang, polisi, dan prosedur untuk memastikan Fortel terus mencapai dan melepasi tahap kecemerlangan yang tinggi yang dilaksanakan untuk rakyat dan pelanggannya.

Perjalanan Tim bermula pada tahun 1990-an apabila beliau layak sebagai Akauntan Bertauliah dengan KPMG. Semasa tempoh perkhidmatannya, beliau memperoleh kepakaran berharga dalam siasatan forensik dan telah berkhidmat sebagai saksi pakar. Selepas itu, beliau menubuhkan perniagaan gaji dan pekerjaan luaran yang berjaya pada tahun 2010.

Lebih baru-baru ini, Tim telah memberikan perundingan mengenai pelbagai topik, dengan menumpukan kepakaran dalam penilaian risiko pengurusan rantaian bekalan, dan bekerja dengan perniagaan kontrak, pengguna buruh dan penggaji, serta firma perekrutan. Secara ketara, beliau telah memainkan peranan penting sebagai ahli lembaga FCSA (Persatuan Perkhidmatan Kontraktor dan Freelancer), menunjukkan kepimpinannya dalam isu-isu pematuhan dalam sektor pembinaan.

“Kami gembira menyambut Tim ke Fortel,” kata Sat Nijjer, CEO Fortel. “Beliau menyertai kami ketika kami percaya kami berada dalam kedudukan yang sangat kukuh, tetapi pengalaman luas dan rekod terbukti beliau akan menjadi penting dalam memastikan kami kekal di garis hadapan piawaian industri. Dengan pelantikan Tim, kami yakin dalam memperkukuh lagi kedudukan pasaran kami dan memacu komitmen ke arah kecemerlangan, etika, dan pematuhan kami ke hadapan, kata Sat Nijjer.”

“Menyertai pasukan Fortel rasanya seperti pulang ke rumah,” kata Tim, menekankan hubungan jangka panjang yang dikongsi dengan organisasi. “Saya bersemangat untuk bekerja rapat dengan pasukan dan menyumbang kepakaran saya untuk mengekalkan Fortel di garis hadapan pematuhan dan amalan perniagaan beretika.”

satnijjersatnijjerfortelsatnijjerporsche

Media Contact

Fortel Services Limited

01902603409

Unit 1 Diversity Drive Walsall WS2 8DS

Sumber :Fortel Services Ltd

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.