Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

RVLV Dilantik oleh Cricket Scotland untuk mereka dan membina Laman Web Baharu

02

(SeaPRwire) –   Kami akan mencipta satu platform dalam talian yang dinamik yang menyediakan pengalaman yang sangat menarik dan memberi maklumat kepada semua pengunjung. Di belakang tabir kami akan membangunkan satu rangkaian CMS moden, tanpa kepala yang akan menyediakan integrasi yang licin.

Brentwood, England Mar 19, 2024  – RVLV gembira telah dipilih oleh Cricket Scotland, badan penguasa untuk kriket di Scotland, untuk mereka bentuk dan membina laman web baharu mereka. Dengan sejarah yang kaya, Cricket Scotland bertanggungjawab untuk mempromosikan dan membangunkan sukan pada semua peringkat.

Kerja kami, selama tempoh kontrak tiga tahun, akan melibatkan penciptaan satu platform dalam talian yang dinamik yang akan menjadi masa kini, berbeza dan intuitif, menyediakan pengalaman yang sangat menarik dan memberi maklumat kepada semua pengunjung. Di belakang tabir kami akan membangunkan satu rangkaian CMS moden, tanpa kepala yang akan menyediakan integrasi yang licin dengan penarafan, jadual dan fungsi pendaftaran.

Ketua Komunikasi Cricket Scotland Charles Paterson mengulas tentang pelantikan kami “Cricket Scotland gembira untuk bekerjasama dengan RVLV dalam reka bentuk dan pembinaan laman web baharu untuk badan penguasa. Ia penting kepada profil dalam negara dan global kami serta jenama bahawa kami mempamerkan sukan kami dalam cahaya terbaik. Kami gembira untuk bekerja dengan RVLV dalam mencipta satu laman web baharu yang dinamik, bergaya, canggih dan mudah diakses untuk kriket Scotland!”

Media Contact

RVLV

07976377692

26 Westbury Road

Sumber :Revolve

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.