Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

RushTree Pilih Pemimpin Berwawasan Ronnie Klein Sebagai Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan

RushTree400dpipnglogo

(SeaPRwire) –   RushTree Melantik Ronnie Klein sebagai Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan untuk Memimpin Inovasi AI Merentasi Industri Utama

Bandar Raya New York, New York Mar 19, 2024  –  gembira mengumumkan perlantikan Ronnie Klein sebagai Ketua Pegawai Pembangunan Perniagaan barunya. Perlantikan Klein menandakan langkah penting dalam misi RushTree untuk memajukan inovasi AI dalam kesihatan, pembuatan, dan sektor lain.

Ronnie Klein membawa kepakaran yang luas dalam Kesihatan, terutamanya sektor Pergigian. Selain itu, beliau mempunyai rekod terbukti dalam memimpin inisiatif transformasi. Di RushTree, Klein akan memainkan peranan penting dalam meningkatkan kecekapan operasi dan pengalaman pelanggan, memanfaatkan AI merentasi pelbagai sektor. “Penambahan Ronnie kepasukan kami adalah bukti komitmen kami untuk memimpin revolusi AI dengan penyelesaian khusus industri,” kata Paul Blocchi, Pengasas RushTree.

Sejak 2016, RushTree telah berada di garis hadapan revolusi AI, menukar data kepada alat perniagaan yang berkuasa. Ekosistem mewakili komitmen kami untuk memperkenalkan wawasan dan automasi berasaskan AI untuk mengoptimumkan operasi perniagaan merentasi pelbagai industri. “Penyelesaian kami direka untuk menari data, menukar ia kepada alat dinamik yang berkuasa oleh AI untuk optimisasi perniagaan,” Blocchi menambah.

Paul Blocchi, Pengasas RushTree, berkata, “Kepemimpinan progresif dan pengetahuan industri mendalam Ronnie adalah tepat apa yang RushTree perlukan ketika kami meluaskan penyelesaian AI kami merentasi kesihatan, pembuatan, dan seterusnya. Perlantikannya adalah penting untuk misi kami menggunakan AI untuk melonggarkan wawasan boleh tindakan, meningkatkan kedua-dua pengalaman pelanggan dan pekerja.”

Klein mengimajinasikan masa depan di mana pengambilan keputusan dan kecekapan berasaskan AI adalah piawaian merentasi industri. “Matlamat kami di RushTree adalah untuk memberdayakan organisasi untuk sepenuhnya memanfaatkan data mereka, memacu pengalaman pelanggan yang lebih unggul dan menggalakkan pendidikan pekerja dan harmoni budaya,” kata Klein.

Mengenai Penjanaan Perniagaan RushTree

Penjanaan Perniagaan RushTree, sebuah pemimpin dalam penyelesaian AI, komited untuk mentransformasikan operasi perniagaan dan penglibatan pelanggan merentasi industri. Pendekatan inovatif kami menakrifkan masa depan perniagaan, memacu keputusan dunia sebenar melalui strategi berasaskan AI maju.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

:
Perhatian: Hubungan Media
917-746-2202

Hubungan Media

Penjanaan Perniagaan RushTree

9177462202

915 Bennetts Mills Road Unit 1555

Sumber :Penjanaan Perniagaan RushTree

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.