Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

RTS INVESTMENTS GROUP MENANDATANGANI PERJANJIAN DENGAN MARRIOTT INTERNATIONAL untuk Hotel Perniagaan Bay di Dubai

Image 1 RTSIG MI L R Mr Riad T Al Sadek Sandeep Walia

(SeaPRwire) –  

Dubai, United Arab Emirates Mar 21, 2024  – RTS INVESTMENTS GROUP SIGNS AGREEMENT WITH MARRIOTT INTERNATIONAL FOR BUSINESS BAY HOTEL IN DUBAI

RTS Investments Group hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian dengan Marriott International untuk mengendalikan Hotel Business Bay-nya di Dubai. Hotel itu akan menjadi Renaissance Business Bay Hotel, Dubai dan akan menyertai portfolio Marriott Bonvoy pada suku kedua 2024. Hotel itu kekal sepenuhnya beroperasi untuk tetamu dan pengunjung semasa peralihan.

Andrea Strim, Pengurus Besar Hotel Business Bay, bagi pihak RTS Investments Group, berkata, “Hartanah kami di Business Bay, Dubai, akan beroperasi di bawah portfolio Renaissance Hotels, dan terus menawarkan kecanggihan dan penjelajahan budaya di bandar yang hidup ini. Apabila kami memulakan perkongsian dengan Marriott International, kami berharap untuk terus melanjutkan perjalanan kami untuk menyediakan hospitaliti istimewa di tengah-tengah Dubai”.

Berikutan penyiapan pemberian jenama semula ke Renaissance Hotels, hartanah itu akan menyediakan perkhidmatan kepada pelancong yang ingin mencari pengalaman tempatan yang unik dan memberangsangkan – menggabungkan falsafah jenama mengenai penyediaan pengalaman tempatan yang unik dan memberangsangkan bagi tetamu mereka.

Sandeep Walia, Ketua Pegawai Operasi – Timur Tengah, Marriott International berkata, “Business Bay terus berkembang sebagai pusat perumahan dan perniagaan utama di Dubai dan kami berharap untuk mengukuhkan portfolio kami di kawasan itu dengan pembukaan Renaissance Business Bay Hotel, Dubai. Bersama RTS Investments Group, kami gembira untuk memperkenalkan reka bentuk, perkhidmatan yang menarik dan ritual jenama Renaissance kepada jiran.

RTS Investments Group menyatakan penghargaan tulus kepada Millennium dan Copthorne Middle East Holdings Limited. Kerjasama berharga dan sokongan yang tidak berbelah bahagi mereka sangat dihargai kerana kami terus mengendalikan hartanah kedua kami di Barsha Heights di bawah naungan jenama Millennium.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi

TENTANG HOTEL

Terletak di sepanjang Terusan Air Dubai di Business Bay, hotel anugerah ini mengandungi 251 bilik tetamu dan suite yang dilengkapi dengan gaya, menawarkan pandangan menakjubkan langit bandar. Hotel ini menawarkan destinasi makan yang unik, setiap satu menyediakan pengalaman berbeza, daripada Beau Rivage Bistro menawarkan masakan Perancis-Mediterania ke Asia Asiaterinspirasi dari laluan rempah purba, Bella Restaurant & Lounge, sebuah restoran Itali di atas bumbung, dan Lock, Stock & Barrel, tempat perhimpunan sosial hebat dengan hiburan langsung.

Selain itu, hotel ini menyediakan campuran sempurna keselesaan dan kemudahan dalam kemudahan mesyuarat canggihnya, meliputi 11 bilik mesyuarat dengan cahaya semulajadi dan dewan besar yang elegan. Untuk meningkatkan pengalaman keseluruhan, hotel ini menawarkan Pusat Pemulihan Holistik Wellbeings, Kelab Kesihatan dan Kolam Renang Luar untuk pemulihan.

TENTANG RTS INVESTMENTS GROUP

Kami menghidupkan momen yang dikenang bagi tetamu kami dan kami menyampaikan tanda-tanda ikonik bagi pelanggan kami.” RTS Investments Group mengendalikan portfolio syarikat pelbagai bidang yang terlibat secara integral dalam tanda-tanda moden dan projek bendera yang dikenali di Emiriah Arab Bersatu dan seluruh Timur Tengah, United Kingdom, Amerika Syarikat, Barbados, India dan Kazakhstan. Dengan kebolehan terbukti dalam Hospitaliti, Makanan & Minuman, Perdagangan, Pembinaan, Perlombongan dan Hartanah, syarikat ini membentuk kenangan dan melaksanakan projek tanda.

TENTANG RENAISSANCE® HOTELS

Dengan lebih 170 hotel dan resort di hampir 40 negara dan wilayah di seluruh dunia, Renaissance Hotels mempunyai portfolio global yang dinamik dan inspiratif, di mana setiap perjalanan adalah peluang untuk penemuan tidak teratur. Renaissance Hotels menghubungkan pelancong dengan semangat jiran melalui reka bentuk teatrikalnya, ritual bar malam yang menarik, dan Navigators yang menarik, meluaskan jemputan untuk mengalami yang tidak dijangka baik di dalam mahupun di luar hotel. Untuk maklumat lanjut, sila lawati dan tetap berhubung di , , dan . Renaissance Hotels bangga menyertai Marriott Bonvoy®, program perjalanan global dari Marriott International. Program itu menawarkan ahli portfolio jenama global yang luar biasa, pengalaman eksklusif di dan manfaat tanpa sempadan termasuk malam percuma dan pengiktirafan status Elite. Untuk daftar percuma atau untuk maklumat lanjut mengenai program itu, lawati .

Hubungan Media

Verve Marketing & Communications

Sumber :RTS INVESTMENTS GROUP

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.