Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

RE/MAX Agent Faisal Susiwala Diiktiraf sebagai Ejen Individu RE/MAX Teratas di Dunia untuk 2023

fs21

(SeaPRwire) –   Faisal Susiwala telah mendapat gelaran berprestij sebagai Ejen Individu RE/MAX #1 di seluruh dunia berdasarkan Jumlah Jualan pada tahun 2023 sebagai ejen individu. Pencapaian ini mengikuti kehadiran konsisten Susiwala sebagai Ejen Individu RE/MAX #1 di Kanada.

Kitchener-Waterloo-Cambridge, Ontario Mar 15, 2024  – Christopher Alexander, Presiden RE/MAX Kanada, memuji komitmen Susiwala yang tak kenal lelah untuk kecemerlangan, dengan menyatakan, “Faisal secara konsisten melampaui batasan untuk memberikan hasil luar biasa kepada kliennya, menetapkan piawaian kecemerlangan yang benar-benar inspiratif. Semangatnya untuk hartanah, klien, dan masyarakat membuatnya menonjol dalam industri. Kami bangga mempunyai Faisal sebagai sebahagian daripada organisasi kami dan kami menantikan untuk menyambut kejayaan berterusannya.”

Dengan pengalaman lebih 35 tahun dalam industri hartanah, Susiwala telah memenangi setiap anugerah tertinggi dalam organisasi, menunjukkan komitmennya yang tiada tandingan terhadap kemahirannya. Di luar pencapaian profesionalnya, Susiwala adalah Duta Perumahan Sedunia, sebuah organisasi yang menyediakan rumah untuk keluarga yang paling rentan di seluruh dunia.

Mengenai Faisal Susiwala
Faisal Susiwala adalah pakar hartanah terkemuka yang berpusat di Cambridge, Ontario, Kanada. Dengan kerjaya lebih tiga dekad, Faisal telah menunjukkan kepakaran, integriti, dan komitmen kecemerlangan dalam melayani kliennya. Semangatnya terhadap hartanah dan komitmennya terhadap inisiatif masyarakat telah melayakkannya pengiktirafan sebagai pemain terkemuka dalam rangkaian RE/MAX dan di luar.

Mengenai RE/MAX
RE/MAX adalah salah satu rangkaian francais hartanah terkemuka di dunia, dengan lebih 130,000 ejen yang beroperasi di lebih 110 negara dan wilayah. Diasaskan pada tahun 1973, RE/MAX telah menjadi kuasa global dalam hartanah, menawarkan perkhidmatan dan kepakaran tanpa tandingan kepada pembeli dan penjual di seluruh dunia.

Hubungan Media

HutchMedia Inc

Sumber :Faisal Susiwala RE/MAX

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.