Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rayakan Hari Peringatan ini dengan Diskaun 15% untuk Promosi Video di Video Promotion Club

Memorial Day Sale

(SeaPRwire) –   Sumber yang boleh dipercayai untuk pemasaran video, Video Promotion Club di sini untuk membuat Hari Peringatan ini istimewa dengan diskon sehingga 15% untuk Promosi Video, dari 14-28 Mei.

Los Angeles, California 14 Mei 2024  – Pada era digital ini, promosi video adalah tren terbaru yang mendapat perhatian paling banyak dari pengguna internet. Inilah sebabnya bukan hanya pencipta konten, tetapi hampir setiap perniagaan online yang berinvestasi dalam pemasaran video. Video Promotion Club adalah sumber yang paling boleh dipercayai untuk pemasar video dalam industri yang menawarkan perkhidmatan yang berkesan pada julat harga yang terjangkau. Kini untuk membuat Hari Peringatan yang akan datang ini lebih istimewa lagi, laman web memberi salah satu penjualan terbesar! Pelanggan boleh mendapat diskon sehingga 15% perkhidmatan promosi semasa jualan ini bermula pada 14 Mei dan berakhir pada 28 Mei. jadi pastikan untuk mengambil kesempatan jualan ini dan bekerja dengan salah satu pelopor pemasaran video YouTube pada harga yang lebih rendah lagi.

Video Promotion Club bekerja dengan video YouTube dan memberi tumpuan untuk membawa keterlibatan online sebenar ke saluran. Senarai pelanggan syarikat adalah pelbagai dan berbagai-bagai, kerana laman web tidak memberi tumpuan kepada satu jenis perniagaan atau projek sahaja. Bermula dari artis hingga perniagaan, pemblog video, hingga saluran berita, sebarang jenis kandungan yang sedang mencari keterlihatan yang sah di platform boleh bekerja dengan syarikat dan mendapat keputusan jelas dalam masa yang singkat. Laman web telah bekerja dengan pencipta kandungan video selama beberapa tahun dan bekerja rapat dalam industri telah memberikan pasukannya pengetahuan dan pengalaman yang meluas. Menggabungkan ini dengan teknik pemasaran dan tren terkini, syarikat menawarkan keterlibatan sebenar dan berkesan pada harga yang terjangkau.

Bekerja dengan syarikat bermakna pandangan akan menjadi 100% organik. YouTube adalah platform streaming video terbesar di internet yang mengapa ia mempunyai saingan yang paling tinggi. Pada masa yang sama, YouTube telah menjadi lebih ketat tentang pandangannya menjadi asli. Dengan mempertimbangkan ini, Video Promotion Club bekerja pada kempen pemasaran yang berkesan yang hanya membawa pandangan organik kepada pelanggannya. Laman web meletakkan video di beberapa laman web dan mempromosikan di YouTube dan rakan-rakan berkaitan serta rangkaian paparan lain. Dengan melakukan segala-galanya secara organik juga membantu laman web menghantar pandangan yang dipesan dalam masa.

Bekerja dengan syarikat adalah mudah dan lancar, dalam tiga langkah mudah sesiapa boleh memesan perkhidmatan dan mula dengan kempen promosi mereka. Langkah pertama termasuk log masuk dengan URL video yang perlu dipromosikan, memilih audiens sasaran, dan memasukkan bajet. Langkah kedua termasuk membuat pembayaran dan dalam langkah ketiga, wakil akan menghubungi pelanggan untuk memulakan kempen. Kini pelanggan boleh mendapat diskon sehingga 15% bermula dari 14 hingga 28 Mei.

Media Contact

Video Promotion Club

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :Video Promotion Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.