Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Rayakan Bulan Sejarah Wanita dengan IssueWire dan potongan 10% untuk Distribusi Siaran Pers

Press Release Distribution

(SeaPRwire) –   Rayakan Bulan Sejarah Wanita tahun ini bersama IssueWire dan potongan harga 10% untuk pengedaran rilis akhbar. Jualan akan berlangsung dari 12 hingga 21 Mac.

New Orleans, Louisiana Mar 12, 2024  – IssueWire adalah salah satu nama yang paling boleh dipercayai dalam industri pengedaran dan penulisan rilis akhbar. Dengan kempen pengedaran yang berkesan, beberapa syarikat dan perniagaan, kecil dan besar, telah mendapat manfaat dan meningkatkan kebolehlihatan mereka secara dalam talian. Rilis akhbar diketahui sebagai salah satu cara paling berkesan untuk meningkatkan keterlihatan jenama dan reputasi dan IssueWire melakukan kerja tepat untuk pelanggannya. Antara pelbagai sebab lain, IssueWire adalah nama popular di pasaran kerana kemampuannya juga. Kini untuk merayakan Bulan Sejarah Wanita pada bulan Mac ini, ia menawarkan potongan 10% tambahan pada perkhidmatannya. Pelanggan boleh menggunakan perkhidmatan pengedaran pada kadar yang lebih rendah dengan menggunakan kod kupon WHM2024. Jualan bermula pada 12 Mac dan akan berterusan sehingga 21 Mac jadi selama sebulan penuh, perniagaan boleh menikmati perkhidmatan eksklusif IssueWire pada kadar potongan 10%.

Dikenali mempunyai salah satu rangkaian terbaik dalam industri, bekerja dengan IssueWire bermakna terdapat jaminan bahawa hasil akan disampaikan, dan dalam masa. Laman web menerbitkan kandungan rilis akhbar ke lebih daripada 150 platform berita dan media, memastikan pelanggannya mendapatkan nama dan kandungan mereka disiarkan di Google News, Apple News, dan laman berita dan media ternama lain. Laman web juga memastikan bahawa kandungan rilis akhbar disindikasikan kepada pelbagai penerbitan berita, kewangan, dan saluran media perniagaan. Apabila kandungan diterbitkan pada outlet dan laman sedemikian yang dihormati, ia membantu jenama membina kepercayaan penonton dan reputasi yang membuat penonton sasaran melihat jenama dalam cahaya yang lebih baik. IssueWire juga menawarkan pengedaran rilis akhbar premium yang tidak hanya akan mendapatkan kandungan kepada wartawan dan outlet media tetapi juga akan mendapatkannya di Google News.

IssueWire memberikan pelanggan dengan bilik berita tradisional yang khusus untuk membantu syarikat membawa kandungan mereka ke satu tempat. Bilik berita tradisional adalah tempat di mana media dan wartawan sering berkeliaran, mencari trend terkini dalam sektor atau industri tertentu. Bilik berita ini akan membenarkan perniagaan menyimpan berita, acara, akhbar, dan butiran syarikat dalam satu tempat, membuatnya lebih mudah untuk mendapat perhatian. Kini dengan potongan 10% tambahan, ia akan menjadi lebih mudah lagi bagi perniagaan untuk mendapatkan kelebihan bekerja dengan IssueWire. Jadi, jangan lepaskan peluang ini dan gunakan kod kupon WHM2024 untuk mendapat potongan 10% rata pada pengedaran. Jualan akan berterusan dari 12-21 Mac.

Mengenai Syarikat:

IssueWire adalah salah satu nama yang paling boleh dipercayai dalam industri penulisan dan pengedaran rilis akhbar yang menawarkan perkhidmatan berkesan pada titik harga yang boleh diperoleh. Ketahui butiran lanjut di: .

Media Contact

Issuewire

Sumber :Issuewire

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.