Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

PSK Kumpulan menggaji magsmen sebagai perundingan jenama mereka menghadap rancangan IPO

(SeaPRwire) –  

Hyderabad, Telangana 9 Mei 2024  – Dalam satu langkah strategik yang menunjukkan visi dan ambisi, Kumpulan PSK, salah satu raksasa pembinaan terkemuka di Hyderabad, telah menggaji Perunding Merek Magsmen untuk membentuk trajektori pembandingan mereka dalam menanti penyenaraian penting di pasaran India.

Kerjasama ini mencerminkan reputasi Magsmen sebagai firma perundingan merek terkemuka, dalam bidang perundingan merek. Sejarah pencapaian mereka dan keupayaan mereka untuk menyempurnakan identiti merek telah meletakkan mereka sebagai kapal terang bagi perniagaan yang mencari untuk meningkatkan kredibiliti merek dan kehadiran pasaran.

Persekutuan dengan Magsmen menekankan pendekatan proaktif Kumpulan PSK. Mengingat perubahan dinamik dalam sektor pembinaan India dan kepelikian pasaran saham, pandangan para perunding berpengalaman seperti Magsmen mungkin menjadi tali pinggang kejayaan penyenaraian saham dan realisasi peluang pasaran yang meluas.

Kerjasama ini juga menandakan tonggak penting bagi cawangan Hyderabad Magsmen, mengesahkan peranannya sebagai entiti dominan dalam sektor perundingan merek. “Memandu merek seperti Kumpulan PSK ke arah aspirasi visi mereka adalah intipati misi Magsmen,” kata jurucakap Magsmen.

Namun, portfolio Magsmen tidak berakhir dengan gergasi industri seperti Kumpulan PSK. Kecerdasan mereka dalam pembandingan merek juga merentasi ikonik seperti Tenali Double Horse, Telugu Foods, Surya Warna, Kumpulan VSB, Cargill, detergen Triplex, dan banyak lagi. Selain itu, pengaruh mereka merentasi dunia yang menakjubkan Tollywood, menawarkan perundingan jenama peribadi kepada sesetengah pelakon dan pelakon wanita terkemuka dalam industri filem.

Keahlian mereka yang pelbagai tetapi mendalam dengan tegas menubuhkan Magsmen sebagai salah satu firma perundingan merek teratas di India Selatan. Dengan menyulam bersama-sama trend pasaran, wawasan pengguna, dan strategi inovatif, mereka membezakan diri dalam pasaran yang telah tersatur.

Dengan Magsmen memegang naratif pembandingan kedua-dua gergasi industri dan entiti muncul, sektor perniagaan dan hiburan India Selatan dengan tidak sabar menanti gelombang perubahan merek yang akan datang.

Hubungan Media

magsmen

Sumber :Perunding Merek Magsmen

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.