Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Prom Expo UnlimitedTM Mengadakan Acara Prom Yang Unik Untuk Pelajar Sekolah Menengah

(SeaPRwire) –   Pengasas Prom Expo Unlimited telah memulakan musim prom dengan menganjurkan acara prom unik yang menarik beberapa ratus pelajar sekolah menengah.

Los Angeles, California Apr 16, 2024  – Tiada masa yang lebih menarik dan tidak dapat dilupakan bagi para pelajar sekolah menengah berbanding musim prom. StormyWeather Banks dan Octavia Clayton-Smith, pengasas Prom Expo Unlimited telah menganjurkan acara prom unik menarik beberapa ratus pelajar sekolah menengah. Acara ini menghubungkan para pelajar dengan pelbagai vendor tempatan yang menawarkan harga eksklusif untuk barangan prom, menjadikan prom lebih berpatutan. Acara ini telah berlangsung di Earvin “Magic” Johnson Park & Community Event Center di Los Angeles dan mendapat sokongan padu dari para pegawai bandar dan selebriti tempatan.

Acara ini bermula dengan pegawai-pegawai bandar dan selebriti-selebriti tempatan berjalan di karpet merah. Mereka yang hadir di karpet merah termasuk StormyWeather Banks (Pengasas Prom Expo Unlimited), Octavia Clayton-Smith (Pengasas Bersama Prom Expo Unlimited), Winnie Stackz (Pereka Gaya Fesyen Selebriti dan Penerima Penghargaan Prom Expo Unlimited), Katelynn Bennett (Pelakon dan Penerima Penghargaan Prom Expo Unlimited), Emma Sharif (Datuk Bandar Compton), Aide Castro (Wakil Kanan Pejabat Luar Dewan Perhimpunan Negara Mike A. Gipson), David Arellano (Majlis Bandaraya Lakewood), Brad Crihfield (Presiden Lembaga Daerah Sekolah Bersepadu Bellflower), Audrey Seda (Penerbit yang dicalonkan Emmy untuk rancangan TV “Scandal,” “Station 19,” and “Top Chef”), Jessica Mikayla (Dicalonkan untuk Anugerah Imej NAACP 2024 untuk Disney “Launchpad Season 2”), DJ Tye Hollywood (DJ iHeartRadio), Stefan Benz (American Idol), Tamaira “Miss Tee” Sandifer (CEO yang Diiktiraf Forbes), Xavier Madera (Perekek Barang Kemas Selebriti), Tyrone DuBose (Pelakon dan Penulisan Sejarah Muzik R&B Terkemuka Amerika), Nimi Adokiye (CBS “Bob Loves Abishola”), JaeZarah Smith (Miss Teen Compton 2023), Karrington Bourgeois Wilkins (Teen Miss Juneteenth America), Dorhean Gaffney (Kingdom Day King), Casonna (Pereka), Nyzeina Eberhart (Pereka), DivineWear (Pereka), Big Lou (Komedian dan Hos Prom Expo Unlimited), Damia “Sassy” Gordon (Jurulatih Pemodelan dan Hos Prom Expo Unlimited), London (Artis), Jordyn Sugar (Penyanyi), Charles X (Penyanyi Rap), D. Sel (Penyanyi Rap), Active the Great (Penyanyi Rap), Jeremiah White (Komedian), Anya Kay (Penyanyi), Aly Sloan (Pempengaruh), Melody Trice (Model/Pelakon), Martine Ellis (Ejen Hartanah dan Penaja Prom Expo Unlimited) dan Monica Ellis (Bekas Belia Asuhan, Pereka Fesyen dan Duta Prom Expo Unlimited).

Selepas karpet merah, pengasas expo telah mempersembahkan anugerah kepada individu dalam bidang fesyen dan hiburan atas pencapaian mereka yang luar biasa dalam bidang mereka semasa pertunjukan fesyen. Yang menerima anugerah tahun ini termasuk “Anugerah Penggerak Gunung” – She Ready Foundation Pelawak dan Pelakon Tiffany Haddish, “Anugerah Pereka Tahun Ini” – Pereka Gaya Fesyen Selebriti Winnie Stackz (bergaya untuk Missy Elliott, Saweetie, & banyak lagi), dan “Anugerah Hati Komuniti” – Pelakon Katelynn Bennett (filem Lifetime “Breaking Girl Code”). Datuk Bandar Compton Emma Sharif dan Wakil Kanan Padang Aide Castro dari pejabat Dewan Perhimpunan Negara Mike A. Gibson hadir untuk mempersembahkan sijil bandar rasmi kepada penerima pengharaan. Penyelia Daerah Los Angeles Holly J. Mitchell tidak hadir tetapi telah menghantar sijil bandar melalui pos.

Pereka terkenal StormyWeather Designs, Casonna, Nyzeina Eberhart, dan DivineWear telah memperkenalkan rekaan, trend dan gaya prom terkini semasa pertunjukan fesyen di landasan. Rekaan ini dicipta dengan indah dengan adunan fabrik yang tidak lapuk oleh zaman yang menonjolkan keyakinan dan gaya untuk mana-mana pelajar yang menghadiri prom. Pada akhir pertunjukan fesyen, pengasas mengumumkan pemenang “Prom of a Lifetime” termasuk NAI (@_.naiidadon) dan That Kid (@thatkidneyo).

Sebagai acara penutup malam, DJ iHeartRadio Tye Hollywood yang diiktiraf secara meluas sebagai DJ terkenal, telah memainkan peranan penting dalam banyak festival sekolah menengah, telah menganjurkan “Artis Jam” khas menampilkan Stefan Benz dari American Idol, penyanyi Jordyn Sugar, dan banyak lagi artis yang lain.

Acara tahun ini telah ditaja dan disokong oleh Compton Grocery Outlet, Allstate, Hambone’s BBQ Smokehouse, FAWN (Faithfully Assisting Women in Need), Will Power Community Wellness, Orion Real Estate, Swank Entertainment Party Bus, J1S Associates Security Services, Bellflower Lions Club, Social Justice League, Chosen Angels, StormyWeather Designs, The Bizz Magazine, iiiNTELLEKTualz Entertainment, BOMB Entertainment, Adrenaline Rush Los Angeles Slingshot Rentals, Carriage Photo Rental, Pereka Barang Kemas Selebriti Xavier Madera, dan TheSchoolTour.com.

Untuk maklumat tambahan, lawati dan terus berhubung di Instagram di .

Emma Sharif Mayor of Compton Winnie Stackz Honoree  Aide Castro Mike A GipsonEmma Sharif Mayor of Compton Katelynn Bennett Honoree  Aide Castro Mike A GipsonStormyWeather Banks unveils the latest prom designs during the expoCasonna unveils the latest prom designs during the expo

Kenalan Media

Strictly Industry

323.839.4521

Sumber :Prom Expo Unlimited™

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.