Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Projek baru DEFI (TINECO) Akan Menewaskan Solana Dengan Potensi Kenaikan Besar Pada 2024

bluesmall

(SeaPRwire) –   Presale TINECO Sedang Berjalan

Bandar Raya New York, New York 30 Apr 2024  – Ekosistem Titan (TINECO) sedang melakukan revolusi dalam teknologi blockchain dengan membenarkan penetapan tahap kos gas dalam kontrak pintar (Buat pertama kalinya dalam teknologi blockchain), Ciri ini menjadikan Ekosistem Titan sangat popular untuk pembangun .Ini sebabnya kami percaya TINECO akan mengatasi Solana dan akan membuat keuntungan besar untuk pelabur awal

Ciri-ciri Lain Ekosistem Titan(TINECO)

Rantai Titan:

Rantai blok Titan menggunakan pelbagai teknologi dan protokol, seperti mekanisme konsensus PolyBFT, StateSync, dan Checkpoints untuk menjembatani. Selain itu, ia menyokong piawaian ERC seperti ERC-20, ERC-721, dan ERC-1155 untuk penciptaan token. Salah satu ciri utama ialah zkEVM

POS:

Satu ciri pusat projek Ekosistem Titan ialah protokol konsensus Bukti Pembahagian Saham (PoS) di mana TINECO dijadikan sebagai taruhan di blockchain titan untuk mengesahkan transaksi.

Titan SWAP:

TitanSwap akan dilancarkan, pertukaran terdesentralisasi (DEX) membolehkan pasaran peer-to-peer di mana transaksi berlaku secara terus-menerus antara pedagang kripto. TitanSwap memenuhi salah satu kemungkinan asas kripto: menggalakkan transaksi kewangan yang tidak dirasakan oleh bank, broker, atau mana-mana pihak pengantara lain.

Dompet Untuk Pelbagai Peranti:

Tidak berkustodian, HD dan serasi EVM. Kami juga akan memulakan pelaksanaan Rantai Bukan-EVM dalam kemaskini akan datang, dengan memberi keutamaan kepada yang paling banyak digunakan. Dompet akan menyertakan pertukaran dalaman

Kad Pra-Bayar:

[Kad kredit pra-bayar Visa/Master]

platform ini menawarkan penciptaan dan memuatkan kad kredit debit Visa/Mastercard pra-bayar menggunakan syiling TINECO, serta pelbagai mata wang kripto terkemuka, termasuk stablecoin, merentasi pelbagai rantai blok. Kad debit ini mempunyai had maksimum baki $20,000

Pasang ATM

Pada langkah seterusnya, kami cuba memasang mesin ATM dengan logo TINECO di beberapa negara

Rancangan kami adalah untuk memasang 50 ATM di seluruh dunia pada langkah pertama, kemudian menetapkan lebih banyak ATM setiap tahun.

Rantai Blok Lebih Terdesentralisasi Dan Lebih Selamat

Tidak seperti banyak projek kripto yang berpusat pada mania spekulatif, TINECO kekal setia kepada visi asal Bitcoin mengenai pendesentralisan, privasi, dan kebebasan kewangan.

Ekosistem Titan menggabungkan penyelesaian terdesentralisasi yang membolehkan pengguna mengawal aset mereka sendiri, termasuk rangkaian Layer-2 pada Bukti Pembahagian Saham, DEX untuk perdagangan, dompet tidak berkustodian, pengalaman Metaverse yang menarik, penawaran pendidikan, dan kad kredit kripto boleh digunakan di mana-mana tanpa keperluan KYC.

Dengan utiliti yang kukuh mendesentralisasikan kewangan untuk pengguna seharian, TINECO secara unik memberdayakan orang ramai berbanding institusi.

(Presale Sedang Berjalan)

Fasa pertama presale kini sedang berjalan dengan harga $0.0002 untuk 1 TINECO

Harga untuk fasa kedua akan menjadi $0.0004

Kami yakin harga akan menjadi sekurang-kurangnya $1 selepas menamatkan presale

Pelan Pendaftaran

Ekosistem Titan akan didaftarkan di pertukaran DEX seperti Uniswap dan juga di laman CEX utama seperti Binance, Kucoin dan Coinex

Lawati pautan di bawah untuk maklumat lanjut mengenai Ekosistem Titan (TINECO):

Laman Presale:

Kertas Putih:

Hubungan Media

Ekosistem Titan

Sumber :Ekosistem Titan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.