Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pilihan Utama untuk Keluarga Berharta Tinggi dan Selebriti

(SeaPRwire) –  

Beverly Hills, California Feb 27, 2024  – Telah mengubahsuai industri menyediakan perkhidmatan tukang masak peribadi kepada hartanah keluarga kaya dan terkenal di Amerika Syarikat sejak 1995.

Bawah kepimpinan CEO Christian Paier, agensi ini telah menonjolkan diri sebagai pihak berkuasa utama dalam pengurusan hartanah.

Apa yang benar-benar membezakan Private Chefs Inc. ialah komitmen tidak berbelah bagi menyediakan pengalaman penempatan yang licin dan peribadi. Mengakui keperluan unik setiap pelanggan, agensi memastikan setiap calon yang dikemukakan sesuai dengan keutamaan individu pelanggan.

Proses pemilihan ketat agensi memastikan semua Tukang Masak yang dikemukakan mempunyai ciri-ciri seperti perhatian terhadap perincian, kemahiran pengurusan, kebolehan menyesuaikan diri, dan menjadi ahli pasukan.

Mengerti kepentingan privasi dan kerahsiaan, mereka memastikan pelanggan menikmati hidangan cemerlang dengan kedamaian hati sepenuhnya.

Private Chefs Inc. bangga dalam melayani pelbagai jenis pelanggan, termasuk Kapten industri, atlet, pemuzik, pelakon, dan banyak lagi.

Untuk Kapten industri, kami memahami jadual sibuk dan gaya hidup eksekutif yang mereka jalani. Tukang masak kami berpengetahuan luas dalam menyediakan makanan gourmet yang sesuai dengan rutin sibuk mereka, sama ada sarapan kuasa untuk memulakan hari atau makan malam yang elegan untuk mengagumkan pelanggan potensi.

Atlet mempunyai keperluan diet khusus yang perlu ditangani dengan teliti untuk menyokong latihan dan prestasi mereka. Tukang masak kami berpengalaman dalam mencipta makanan seimbang dan lazat yang mengambil kira keperluan unik mereka, membantu mereka kekal di puncak permainan.

Pemuzik dan pelakon sering mempunyai jadual perjalanan sibuk dan memerlukan makanan yang boleh dinikmati semasa dalam perjalanan. Tukang masak kami boleh mereka menu makanan yang praktikal dan sihat, membolehkan mereka mengekalkan tahap tenaga semasa dalam perjalanan.

Selain daripada pelanggan ini, kami juga bekerja dengan individu dari pelbagai industri yang hanya menghargai kemewahan dan kemudahan mempunyai tukang masak peribadi. Seorang tukang masak peribadi akan komited untuk mencari tukang masak peribadi yang sesuai untuk gaya hidup anda.”

Rasakan keunggulan kecemerlangan kulinari dengan Private Chefs Inc.

Untuk pertanyaan dan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kami, sila hubungi:

Christian Paier, CEO

Private Chefs Inc.

(310) 278 4707

Media Contact

Private Chefs Inc

(310) 278 4707

Sumber :Private Chefs Incorporated

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.