Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Permohonan WOSB Dibuka: Pensijilan Baru – Peruntukan untuk Wanita

wosb edwosb wanita milik perniagaan kecil pensijilan kelayakan

(SeaPRwire) –  

Dunedin, Florida 8 Jun, 2024  – Pendaftaran Perniagaan AS Mendedahkan Peluang Mudah Perniagaan Kecil Milik Wanita Muat turun borang yang berkenaan: Pendaftaran Perniagaan Amerika Syarikat dengan sukacitanya memaklumkan orang ramai bahawa aplikasi WOSB kini dibuka.

Stephen Reins memastikan bahawa pensijilan baru ini, bersama-sama dengan simpanan tertentu yang ditentukan, mesti berusaha untuk meningkatkan peluang untuk pemilik perniagaan wanita di seluruh negara. Walaupun tidak mempunyai Mandat Perbelanjaan Persekutuan, pensijilan WOSB adalah berfaedah untuk perniagaan yang ingin memanfaatkan kemudahan yang ditawarkan oleh kerajaan.

Mandat Perbelanjaan Persekutuan pada tahun 2024:

Pada masa ini, WOSB dijangka menerima 5% daripada dana persekutuan yang diperolehi setiap tahun untuk melaksanakan pelbagai usaha mereka. Mandat ini memerlukan tumpuan untuk mendapatkan peratusan dana Persekutuan tertentu untuk program dan inisiatif yang menyokong pemilik perniagaan wanita.

Peluang Kontrak yang Lebih Baik: Kelebihan am memperoleh pensijilan WOSB daripada United States Business Registration termasuk yang berikut; pensijilan menarik pelbagai kontrak. Pegawai Kontrak bertanggungjawab untuk memenuhi matlamat dan objektif kontrak persekutuan maka kemungkinan syarikat-syarikat yang diperakui WOSB untuk mendapat manfaat daripada kontrak besar yang mungkin.

Peluang Kontrak yang Lebih Baik dengan Aplikasi WOSB:

Pensijilan WOSB diterjemahkan kepada banyak peluang kontrak yang dibuka. Pegawai Kontrak yang beroperasi di berbagai tingkat pemerintahan berkewajiban untuk memesan barang dan jasa dari apa yang telah disediakan dalam kuota federal, yang berarti peluang lebih besar untuk bisnis bersertifikat WOSB.

  • Kelebihan Subkontrak: Pensijilan juga sangat penting kerana ia memberikan prospek subkontrak yang penting dan eksklusif. Vendor, terutama firma besar yang bermaksud untuk menawar kontrak pemerintah melebihi $75,000 harus menyediakan penyediaan untuk firma Bersertifikat WOSB, yang memberikan lebih banyak peluang untuk peluang bisnis.
  • Akses Kontrak Langsung: Akibatnya, pensijilan WOSB meningkatkan interaksi dengan Pegawai Kontrak Utama dan menghilangkan tabir bagi  untuk terlibat langsung dalam kontrak tanpa perlu banyak tawaran.
  • Penyenaraian Pangkalan Data Eksklusif: Saat ini WOSB yang ingin membuat pensijilan mereka diketahui diberikan basis data unik di mana vendor memposting rincian sertifikasi mereka. Basis data ini juga dimanfaatkan oleh pemerintah untuk identifikasi penjual bersertifikat, yang penting dalam penyediaan “Kontrak Tanpa Tawaran”.

TENTANG KAMI: United States Business Registration adalah solusi Anda yang efisien untuk menavigasi transaksi bisnis dengan Pemerintah Federal AS. Kami mengkhususkan diri dalam membantu bisnis dari semua ukuran dan jenis, termasuk Milik Wanita, Milik Minoritas, dan Milik Veteran, untuk mendaftar dan mendapat sertifikasi dengan efisien untuk kontrak federal.

Keahlian kami berfokus pada Pendaftaran dan Sertifikasi S.A.M., yang membedakan kami sebagai satu-satunya spesialis di bidang ini. Dengan tim Spesialis Pendaftaran Bersertifikat kami, kami memastikan bisnis Anda terdaftar dengan benar di pangkalan data federal, membuat Anda mudah diakses oleh Pejabat Kontrak Administratif Federal.

Kenalan Media

Pendaftaran Perniagaan Amerika Syarikat -USBRI

+1-888-646-9998

1310 Heather Ridge Blvd

Sumber :Pendaftaran Perniagaan Amerika Syarikat -USBRI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.