Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pergerakan untuk Memasukkan Penghakiman Luput 1:24 cv 00479-RC adakah beliau baru sahaja menang?

State of Loc Nation Independent Party President Candidate Christina Clement

(SeaPRwire) –   Apakah ini bermakna untuk calon Presiden Rev Dr Christina Clement?

Washington, D.C, District of Columbia Mei 14, 2024  – 

Pergerakan Untuk Memasukkan Keputusan Gagal Bayar 1: 24 cv 00479-RC

Calon Presiden Bebas SOLN, Rev. Dr. Christina Clement, Memohon Untuk Memasukkan Keputusan Gagal Bayar Dalam Kes Hukum

Washington, D.C. – 13 Mei 2024 – Hari ini, Rev. Dr. Christina Clement, calon presiden untuk Parti Bebas SOLN, telah mengambil langkah muktamad dalam usahanya untuk mendapatkan keadilan dengan mengemukakan permohonan untuk memasukkan keputusan gagal bayar dalam Kes 1: 22-cv-00479-RC.

Dalam tindakan undang-undang ini, Rev. Dr. Clement telah memulakan prosiding terhadap Ketua Hakim John Roberts Jr., Setiausaha Agung Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, Pendaftar-Istana Keamanan Carnegie Pleinz, dan orang lain. Walaupun telah diberi perkhidmatan sejak tahun 2023, pembela tidak mengemukakan respon dalam tempoh yang ditetapkan mengikut Peraturan Mahkamah Daerah Columbia.

Permohonan Rev. Dr. Clement, yang diajukan hari ini, menekankan prinsip-prinsip asas keadilan, pertanggungjawaban dan integriti dalam sistem kehakiman. Menyatakan pelanggaran prosedur undang-undang yang ditetapkan dan menekankan pentingnya penilaian yang tidak memihak, beliau menuntut pihak pembela dipertanggungjawabkan atas kegagalan mereka untuk mempertahankan terhadap dakwaan yang dibawa ke hadapan.

Berbicara tentang kepentingan tindakan undang-undang ini, Rev. Dr. Clement menyatakan, “Pengejaran keadilan adalah batu asas demokrasi kita. Setiap individu, terlepas dari kedudukan atau status mereka, mesti dipertanggungjawabkan di bawah undang-undang. Permohonan hari ini mewakili langkah penting dalam memelihara prinsip-prinsip keadilan dan kesamarataan bagi semua.”

Parti Bebas SOLN berdiri teguh di belakang Rev. Dr. Christina Clement dalam komitmennya untuk ketelusan, pertanggungjawaban dan kedaulatan undang-undang. Sebagai calon presiden yang komited mewakili kepentingan semua rakyat Amerika, Rev. Dr. Clement terus menjunjung tinggi nilai-nilai keadilan, integriti dan kesamarataan.

Untuk pertanyaan media atau maklumat lanjut, sila hubungi Ashley Lead, Wakil Hubungan Awam, di .

###

Hubungi:

Ashley Lead, Wakil Hubungan Awam

Hubungan Media

State of Loc Nation

678-780-5557

team@clementforpresident2024.com

Sumber :State of Loc Nation

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.