Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Penyelesaian Generasi Akan Datang BlockSentry Takrif Semula Cukai Kripto dalam U.S. dan Kanada

(SeaPRwire) –   Platform Inovatif BlockSentry Mudahkan Pelaporan Cukai Crypto Di Seluruh Amerika Utara

Bandar Raya New York, New York 18 Mac 2024  – BlockSentry, syarikat perisian cukai kripto terkemuka global, dengan bangganya mengumumkan pelancaran produk AS dan Kanada pada musim cukai 2023.

Dengan platform BlockSentry, pengguna kini boleh menguruskan cukai kripto mereka dengan mudah dan yakin.

Menawarkan pakej ciri yang komprehensif, platform BlockSentry memberdayakan pertukaran, firma CPA, syarikat sederhana hingga besar dan pelabur kripto harian untuk menavigasi kompleksiti pematuhan cukai dengan lancar.

“Kami gembira memperkenalkan versi terkini produk AS kami serta melancarkan produk Kanada kami, kedua-duanya menyediakan penyelesaian unggul untuk pengurusan cukai kripto,” kata Desmoine West, CEO BlockSentry. “Dengan platform global kami, kedua-dua syarikat dan pelabur individu boleh mendapat wawasan, menjana borang dan mengekalkan jejak audit yang boleh dipercayai dengan kecekapan maksimum, mempermudah proses penyampaian cukai bagi semua pihak yang terlibat.”

Platform BlockSentry tidak sahaja menyasarkan syarikat yang memerlukan integrasi API ujung ke ujung untuk pengiraan dan pelaporan cukai transaksi berskala besar tetapi juga menawarkan ciri mudah alih untuk pelabur kripto individu. Laporan audit jejak yang cekap dari segi kos serta integrasi licin dengan proses pengimbangan dan penyelarasan global juga memantapkan kedudukan BlockSentry sebagai penyelesaian terbaik untuk pengurusan cukai kripto generasi seterusnya.

Berikut adalah sebahagian daripada ciri, kelebihan dan manfaat yang boleh anda harapkan daripada BlockSentry:

Pelaporan Tepat dan Boleh Dipercayai: Selamat tinggal kepala yang berputar mencerna kod cukai. BlockSentry memastikan pelaporan cukai tepat dengan memanfaatkan wawasan pakar dan sumber tempatan, jadi anda boleh menyampaikan cukai dengan yakin dan tanpa kesilapan.

Dashboard Ramah Pengguna: Dashboard intuitif kami meletakkan anda dalam kawalan urusan kripto anda. Mudah jejak dan urus pelaburan anda dengan jelas melihat prestasi portfolio dan implikasi cukai anda.

Platform Ramah DeFi: Seiring perkembangan landskap kripto, jenis transaksi juga berubah. BlockSentry dilengkapi untuk menangani transaksi DeFi yang rumit, memastikan anda dilindungi tidak kira betapa kompleks pelaburan anda menjadi.

Kemahiran Pelaporan Komprehensif: Pelaporan bukan sahaja tentang memenuhi kewajipan cukai. Ia juga tentang mencipta jejak audit transaksi yang jelas. Ciri pelaporan BlockSentry menawarkan wawasan dan analisis mendalam, membolehkan anda menjana laporan terperinci untuk tujuan cukai sambil mengekalkan rekod transparan untuk semua transaksi.

Dengan ketepatan, antaramuka ramah pengguna, ciri komprehensif dan keupayaan globalnya, BlockSentry bersedia memperbaiki cara pengurusan cukai kripto di seluruh dunia.

Masih mencari pilihan perisian penyampaian cukai percuma untuk aktiviti perdagangan kripto peribadi anda? Manfaatkan versi percuma kami hari ini untuk penyampaian cukai 2023 anda dan rasakan pengurusan cukai kripto yang licin secara langsung!

Untuk maklumat lanjut mengenai BlockSentry dan platformnya, lawati dan mulakan penyederhanaan perjalanan cukai kripto anda hari ini.

Media Contact

BlockSentry

450 Lexington Avenue, 4th Floor

Sumber :BlockSentry

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.