Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengisytiharan Rasmi: Shopify Made Easy Kini Dinamakan Semula Sebagai Sync Made Easy Untuk Selari Dengan Matlamatnya

Sync Made Easy Logo

(SeaPRwire) –   Produk yang sama dengan Nama Baru

Milwaukee, Wisconsin Apr 19, 2024  – HIC Global Solutions mengumumkan penjenamaan semula aplikasi utamanya “Shopify Made Easy” kepada “Sync Made Easy”.

Transformasi ini menandakan nilai penting bagi HIC kerana pasaran digital meningkat dengan pesat, membuka peluang unik bagi Sync Made Easy untuk mengasaskan dirinya sebagai batu asas untuk penyepaduan digital bagi peniaga dalam talian.

Dengan landskap perdagangan elektronik berkembang pada kadar tanpa sebelumnya, HIC menyedari keperluan bagi perniagaan untuk bergerak cepat bagi terus ke hadapan. Sync Made Easy mewakili lebih daripada sekadar perubahan nama; ia melambangkan komitmen HIC untuk memberdayakan peniaga dengan penyelesaian penyepaduan mudah, intuitif yang menggerakkan pertumbuhan dan inovasi.

Dalam tahun lepas, Sync Made Easy menyaksikan pertumbuhan eksponen, memperkukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin dalam penyelesaian perdagangan elektronik. Dengan pertumbuhan tahun ke tahun sebanyak 124%+ dan pelanggan merangkumi 90+ negara, Sync Made Easy bersedia untuk merevolusikan cara peniaga menyelaraskan kedai mereka di Shopify dengan platform lain.

Penjenamaan semula kepada Sync Made Easy mewakili visi HIC untuk masa depan penyepaduan perdagangan elektronik – intuitif, lancar, dan disesuaikan dengan keperluan perniagaan moden.

Berita ini dikongsi. Piyush Singhal, CEO HIC Global Solutions berkata. “Sebagai perniagaan kami berkembang, jelas bahawa jenama kami perlu berkembang juga. Penjenamaan semula kepada Sync Made Easy menandakan titik perubahan penting bagi kami, membolehkan kami tidak sahaja menyelaraskan diri dengan tujuan kami tetapi juga meluaskan penawaran kami. Dengan perubahan ini, kami bersemangat untuk menjelajah penyepaduan dan peluang baru, selanjutnya memberdayakan perniagaan perdagangan elektronik untuk gemilang dalam arena digital.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Sync Made Easy dan bagaimana ia boleh merevolusikan perniagaan perdagangan elektronik anda, lawati: https://syncmadeasy.com/

Tentang HIC:

HIC Global Solutions ialah pemimpin dalam, komited untuk memberdayakan perniagaan dengan alat dan teknologi terkini. Dengan fokus kepada inovasi dan kepuasan pelanggan, HIC ditujukan untuk membantu peniaga berjaya dalam pasaran digital dinamik hari ini.

Official Announcement Sync Made Easy

Hubungan Media

HIC GLOBAL SOLUTIONS

+1(262) 310-7818

333 West Brown Deer Road Unit G – 366 Milwaukee WI, USA 53217

Sumber :HIC Global Solutions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.