Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengilang Tali Lanyard Malta yang mendapat tempat teratas menghasilkan lanyard tenunan pelbagai guna yang diperibadikan gred terbaik.

Untitled2

(SeaPRwire) –   Pembuat dan pembekal lanyard terkemuka, Malta Lanyards, membawa kualiti lanyard rajutan teratas kepada pelanggan mereka.

Balzan, Western Feb 26, 2024  – Jenama ini telah berjaya dalam pelbagai bentuk lanyard, untuk pelbagai tujuan. Malta Lanyards sempurna untuk penggunaan korporat, aksesori fesyen, menyekat peranti mahal, dll. Jenama kini datang dengan idea unik lanyard yang disesuaikan di mana mereka akan menyediakan apa sahaja yang dikehendaki pelanggan mereka.

Dalam acara pelancaran produk terbaru, Ketua Produk Malta Lanyards mengesahkan kepada salah seorang penyiasat kami bahawa beliau berkata: “Malta Lanyard, sebagai pemimpin domain, sentiasa berinvestasi dalam kualiti. Kami bangga mengeluarkan dan membekalkan beberapa lanyard terbaik. Walau bagaimanapun, kini kami bertujuan untuk menyediakan lanyard poliester yang diubah suai mengikut keperluan unik pelanggan kami. Ketua Produk telah mengesahkan bahawa ‘Pelanggan kami akan bebas memilih bukan sahaja warna, reka bentuk dan mesej lanyard, tetapi mereka juga boleh menentukan bahan, kekuatan lanyard dan butiran lain jika mereka mempunyai apa-apa.’

Jenama mempunyai unit pengeluaran terbaik untuk mengekalkan pengeluaran besar dan kualiti, untuk pelanggannya. Jenama, seperti lanyard lain, telah melabur dalam penyambung mudah lepas supaya lanyard boleh dilepas dengan selamat dari pergelangan tangan, leher dan bahu jika lanyard tersekat di mana-mana, seperti lif. Malta Lanyards, sekali lagi, melalui lanyard yang disesuaikan, telah seimbang dengan sempurna estetika, kegunaan dan keselamatan.

Untitled1

Media Contact

Malta Lanyards

+356 9999 0566

Unit B1, West End SuitesTriq San PawlSt Pauls Bay

Sumber :maltalanyards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.