Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pengarah filem terkenal Dan Mace melancarkan kursus pembuatan filem percuma di YouTube

(SeaPRwire) –   Dan Mace, Ketua Pegawai Kreatif di Beast Philanthropy dan pengasas JOE serta ALL OF US Studios, bersedia untuk merevolusi dunia pembikinan filem dengan pelancaran Kursus Pembikinan Filemnya yang amat dinantikan.

Tangsi Utara, Afrika Selatan Apr 16, 2024  – Dan Mace, Ketua Pegawai Kreatif di Beast Philanthropy dan pengasas JOE serta ALL OF US Studios, bersedia untuk merevolusi dunia pembikinan filem dengan pelancaran Kursus Pembikinan Filemnya yang amat dinantikan. Kursus ini, yang telah dibangunkan selama beberapa bulan, akan tersedia secara percuma di YouTube, menjadikannya dapat diakses oleh calon pembikin filem di seluruh dunia.

Dengan pengalaman lebih dari satu dekad di belakang kamera, Dan Mace telah memantapkan kedudukannya sebagai pembikin filem yang kreatif dan berwawasan. Sepanjang kariernya yang termasyhur, dia telah mengarah lebih dari 100 filem iklan, video musik, dokumenter, dan film pendek di empat benua. Gaya penceritaannya yang unik dan pendekatan inovatifnya terhadap pembikinan filem telah memikat pemirsa di seluruh dunia.

Setelah mengumpulkan jumlah pengikut yang mengejutkan hingga lebih dari 23 juta pelanggan di YouTube, Dan Mace berdedikasi untuk berbagi banyak pengetahuan dan keahliannya dengan para calon pembuat filem. Melalui Kursus Pembuatan Filmnya yang gratis, ia bertujuan untuk mendemokratisasi seni membuat film dan menginspirasi generasi talenta kreatif berikutnya.

“Dia percaya bahwa setiap orang punya cerita untuk diceritakan, dan dia sangat antusias memberdayakan individu untuk mewujudkan visi mereka melalui media film,” kata Dan Mace. “Dengan menawarkan kursus ini secara gratis di YouTube, saya berharap dapat mendobrak hambatan untuk masuk dan menyediakan calon pembuat film dengan peralatan dan pengetahuan yang mereka butuhkan untuk sukses.”

Kursus Pembikinan Film mencakup beragam topik, termasuk teknik mendongeng, sinematografi, penyuntingan, dan banyak lagi. Dengan Dan Mace sebagai pemimpinnya, peserta dapat memperoleh wawasan yang tak ternilai dan keterampilan praktis yang akan membantu mereka menavigasi dunia pembuatan film yang kompetitif.

Untuk pertanyaan media, silakan hubungi [Cian] di

Tentang Dan Mace:

Dan Mace adalah pembuat film terkenal, YouTuber, dan Ketua Pegawai Kreatif di Beast Philanthropy. Dengan pengalaman lebih dari 10 tahun di belakang kamera, Dan telah mengarahkan berbagai film iklan, video musik, dokumenter, dan film pendek. Ia bersemangat memberdayakan calon pembuat film dan berbagi pengetahuannya dengan dunia.

Untuk pertanyaan media,

Nama perusahaan: Joel Films

Nama kontak: Cian

Surel Bisnis:

Alamat jalan: 77 Main Rd Plumstead Cape Town, 7801, Afrika Selatan

Tautan YouTube:  

Kontak Media

cian@danmace.com

77 Main Rd Plumstead Cape Town, 7801

Sumber :Joel Flims

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.