Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pencipta ‘Jomathon Dan Swarm’, Jonathon Harris Sedia Membantu Seniman Muzik Tumbuh

(SeaPRwire) –  

Detroit, Michigan 4 Februari 2024 – Jonathon Harris semakin mendapat perhatian besar dari industri muzik dengan koleksi muzik terbarunya di Spotify yang juga memberdayakan artis muzik lain. Harris telah mencipta stesen Spotify, senarai putar yang dikuratkan khas yang terdiri daripada 50 buah lagu termasuk lagu hitnya ‘Jomathon And Swarm’. Senarai putar ini sangat menarik dan membantu menyebarkan bakat muzik di seluruh dunia. Senarai putar ini boleh didengari di Spotify.

Harris sudah berjaya dalam industri dan mencapai kejayaan dengan muziknya. Dia sudah menjual lebih 500,000 salinan bersama-sama aliran dan kini, dia komited untuk memberdayakan artis muzik rakan sejawatnya yang baru muncul dalam industri. Sebagai contoh kepada artis muda, Jonathan memberi inspirasi kepada artis muzik lain untuk teruskan semangat mereka dalam muzik. Harris mahu memberikan panduan lengkap dan sokongan kepada artis muda yang diperlukan untuk berkembang dalam industri. Pengetahuannya dan pengalamannya membantu mempromosikan artis dari pelbagai kawasan dan genre.

Mereka yang berminat untuk menghubungi Harris untuk mempromosikan muzik mereka boleh menghubunginya melalui laman web rasminya atau boleh menghubunginya di nombor 1 (313) 728-7519. Periksa laman web di dan ikuti dia di dan untuk mengetahui lebih lanjut.

Media Contact

Sony Records

Sumber :Sony Records

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.