Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Peluang Perniagaan pada 2024 di Hong Kong dengan 3E Accounting

(SeaPRwire) –  

Hong Kong, Hong Kong S.A.R. Mei 15, 2024  –  Hong Kong telah menjadi salah satu pusat perniagaan terbesar dan banyak syarikat di seluruh dunia sedang menantikan untuk membuka cawangan baru. Mengerti keperluan syarikat global dan industri dinamik, 3E Accounting menawarkan perkhidmatan Pendaftaran Syarikat Hong Kong terbaik dan paling berkesan yang membolehkan pelanggan membuka dan menubuhkan syarikat mereka di Hong Kong. Syarikat ini menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk memastikan setiap pelanggan tidak hanya dapat menubuhkan tetapi juga berjaya menjalankan perniagaan di Hong Kong. Perkhidmatan penubuhan dan penubuhan syarikat HK adalah munasabah cukup untuk membantu perniagaan pelbagai skala dan industri.

Hong Kong merupakan pintu masuk ke China dan ia juga membantu mengekalkan hubungan perniagaan yang kuat dengan baki Asia. Ia merupakan salah satu sebab utama mengapa pelabur antarabangsa sedang mencari peluang yang lebih menguntungkan di negara itu. Ia juga menyediakan kebebasan modal, pasaran kewangan yang kukuh serta kedekatan kepada pasaran Asia yang berpotensi. Akibatnya, Hong Kong telah menjadi destinasi pelaburan utama bagi syarikat-syarikat global dari pelbagai industri. 3E Accounting memahami keperluan pelanggan antarabangsa dan membantu mereka menubuhkan peluasan perniagaan mereka di Hong Kong.

Berkhidmat lebih satu dekad dalam industri, 3E Accounting mempunyai kehadiran global yang kuat dan sangat dihormati untuk perkhidmatannya bersama-sama dengan rangkaian perakaunan terbesar di Asia yang menjangkau 110 negara di seluruh dunia. Agensi ini membantu untuk mendaftar syarikat di Hong Kong pada kos mampu yang boleh membantu pengasas, syarikat permulaan, syarikat dan syarikat skala kecil juga. Ia membenarkan penubuhan syarikat luar pesisir di Hong Kong tanpa kehadiran fizikal. Dengan tenaga kerja yang komited, tahun pengalaman, dan pengetahuan mendalam; syarikat ini boleh memberi panduan melalui proses keseluruhan sambil memastikan kejayaan. Lawati 3E Accounting untuk mendapatkan perkhidmatan penubuhan syarikat Hong Kong.

Media Contact

3E Accounting Hong Kong

+852 3703 8500

2/F., Tern Centre, Tower 1, 237 Queen’s Road Central, Hong Kong

Sumber :3E Accounting Hong Kong

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.