Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pelancaran Virtual Expressions oleh LYLWL – Tingkatkan Sambungan dengan Kad-Kad Digital Eksklusif!

logo

(SeaPRwire) –   LYLWL gembira mengumumkan pelancaran akan datang Virtual Expressions, platform e-kad yang dikurati oleh Shannon Jackson, jururawat rakyat yang terkenal.

Compton, California 31 Januari 2024  –  LYLWL gembira mengumumkan pelancaran akan datang Virtual Expressions, platform e-kad yang dikurati oleh Shannon Jackson, jururawat rakyat yang terkenal. Virtual expressions ini mengubah kad konvensional dengan menawarkan momen koneksi dan semangat yang direka untuk mengangkat semangat, memberi inspirasi, dan membawa senyuman tulus kepada orang tersayang. Ia dijadualkan untuk dilancarkan pada 22 Januari 2024, untuk menyediakan cara unik dan peribadi untuk menyatakan perasaan dan meraikan momen istimewa di era digital.

“Saya gembira membawa Virtual Expressions ke dunia, dan saya percaya reka bentuk kami akan mencipta momen bermakna bagi orang untuk berkongsi dan disimpan,” kata Shannon Jackson, pengasas LYLWL. “Pada masa di mana koneksi maya memainkan peranan penting dalam kehidupan kita, koleksi e-kad kami yang melepasi biasa, menyediakan sentuhan kesinceran dan kehangatan.”

Ciri Utama Virtual Expressions:

Reka Bentuk Eksklusif oleh Shannon Jackson: Rasakan koleksi e-kad yang unik direka oleh Shannon Jackson, menggabungkan bakat seninya dengan semangatnya untuk mengangkat semangat orang lain.

Momen Koneksi: Bertujuan untuk memudahkan koneksi bermakna dengan menawarkan pelbagai e-kad yang sesuai untuk pelbagai acara, dari ulang tahun dan sambutan hingga mesej sokongan dan semangat.

Inspirasi dan Kegembiraan: Reka bentuk Shannon Jackson dipenuhi dengan positiviti dan kehangatan, menjadikan setiap e-kad sumber inspirasi dan kegembiraan. Pengguna boleh menyatakan perasaan mereka dengan cara yang benar-benar unik dan tulus.

Platform Mudah Digunakan: Platform reka bentuk e-kad ini menyediakan platform mudah digunakan, memastikan semua orang boleh dengan mudah mengemudi dan memperibadikan e-kad pilihan mereka untuk berkongsi dengan orang tersayang.

Penyesuaian di Ujung Jari Anda: Ia memberdayakan pengguna untuk memperibadikan mesej dengan mudah. Dengan antaramuka mudah dan intuitif, individu boleh menambah mesej peribadi, memilih fon, dan bahkan menyertakan unsur multimedia, mengubah setiap kad menjadi ungkapan yang unik dan tulus.

Cekap Masa Tetapi Berhati: Ia menyediakan penyelesaian cekap masa untuk mengekalkan koneksi bermakna tanpa mengkompromikan kesan emosi. Pengguna boleh menghantar mesej berhati dalam masa beberapa minit, menjadikannya penyelesaian yang sempurna untuk kehidupan kita yang sibuk.

Pendekatan Ramah Alam Sekitar: Mengurangkan jejak karbon, Virtual Expressions mengelakkan keperluan untuk kad fizikal, menyumbang ke arah pendekatan yang lebih mampan dan ramah alam sekitar untuk berkomunikasi.

LYLWL menjemput pengguna untuk menjelajahi dimensi baru dalam komunikasi digital, di mana setiap mesej adalah karya seni, dan setiap koneksi adalah momen untuk disimpan. Virtual Expressions akan tersedia untuk pengguna bermula 22 Januari 2024, dan boleh diakses melalui laman web rasmi LYLWL.

Lawati:

Media Contact

Living Your Life Without Limits

5622504150

325 E Compton Blvd #307

Sumber :Living Your Life Without Limits

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.