Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pelancaran Pemacu Cetak Baru – Miraplacid PostScript Driver 2024

(SeaPRwire) –  

Bialystok, Podlaskie Mei 16, 2024  – Miraplacid PostScript Driver membolehkan mencetak sebarang dokumen kepada pencetak PostScript dan untuk memasukkan kandungan dan arahan PostScript ke dalam tugasan cetak. Selepas pemasangan pada PC anda, Miraplacid PostScript Driver kelihatan sebagai pencetak baru dalam sistem anda.

Dengan ciri Tambah Pencetak, anda boleh mencipta beberapa pencetak maya PostScript yang akan menghasilkan keluaran PostScript kepada pelbagai port pencetak.

Setiap pencetak mempunyai tetapan tersendiri – arahan PostScript dan penggantian atau penambahan yang sesuai kepada mereka. Tetapan ini boleh disesuaikan dengan perisian Pentadbiran. Lebih 30 arahan PostScript boleh disesuaikan atau digantikan. Keistimewaan pentadbir diperlukan untuk menambah/mengeluarkan pencetak dan menyesuaikan tetapan.

Pencetak default Miraplacid PostScript Driver disambungkan ke port pencetak FILE:. Jika perlu, anda boleh menukar ia untuk menggunakan port yang berbeza dengan Sifat Pencetak.

Kes penggunaan paling popular untuk alat ini adalah untuk mencetak dokumen kepada pencetak PostScript pada borang dokumen (templat) yang disediakan dan disimpan dalam ingatan atau cakera keras pencetak, dengan jenis “jalankan” PostScript tertentu.

Juga, Miraplacid PostScript Driver boleh berguna untuk mencetak stempel atau tanda air pada halaman dokumen.

Ia mungkin untuk mencuba Miraplacid PostScript Driver dalam tempoh 15 hari sebelum pembelian. Diskaun tersedia apabila membeli lesen produk berbilang.

Media Contact

Miraplacid Software

Sumber :Miraplacid Software

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.