Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pelancaran Buku Baru 10 Langkah Berkuasa Untuk Meningkatkan Mindset Anda

B0CSBR9FCV 01 SCLZZZZZZZ SX500

(SeaPRwire) –  

Aryanah, Tunisia Jan 15, 2024  – Buku Baru Dikeluarkan: “

Penulis terkenal Ahmed Zakaria Mami telah menerbitkan buku barunya yang sangat dinanti, “10 Langkah Berkuasa Untuk Meningkatkan Mindset Anda Membebaskan Potensi Penuh Anda: Panduan Mengunci Potensi Penuh Anda dengan Teknik Mindset Berkuasa.” Panduan yang memberikan ini memberikan pembaca strategi praktikal untuk membangunkan mindset dan mencapai kemakmuran kewangan yang lebih besar.

Dalam bukunya, beliau berkongsi bagaimana mempertingkatkan mindset yang terbuka dan berorientasikan pertumbuhan dapat memperluas peluang seseorang dan membawa kejayaan dan kejayaan yang lebih besar. Buku ini menawarkan pendekatan langkah demi langkah dengan teknik boleh laksana berpusat pada pemantauan diri, menerima ketidakselesaan, dan pembelajaran berterusan. Pembaca akan belajar bagaimana mengenal pasti dan mengatasi kepercayaan yang terhad, melangkaui zon selesa mereka, dan mengambil tabiat baru yang menggalakkan pertumbuhan peribadi.

“Mindset tetap mempercayai bahawa keupayaan dan bakat anda ditetapkan dalam batu. Mindset pertumbuhan, di sisi lain, berkembang dengan cabaran dan melihat kegagalan sebagai peluang untuk tumbuh,” kata Ahmed ZakariaMami. “’10 Langkah Berkuasa Untuk Meningkatkan Mindset Anda Membebaskan Potensi Penuh Anda’ akan menunjukkan anda bagaimana untuk melepaskan potensi penuh anda dengan membangunkan mindset pertumbuhan. Apabila anda membuka minda anda kepada cara berfikir baru, ia membuka anda kepada peluang baru untuk kejayaan dan kemakmuran.”

Ulasan awal memuji buku untuk nasihatnya yang praktikal dan memberdayakan:

“Buku ini memberikan peta jalan yang jelas untuk membudayakan mindset pertumbuhan. Strategi Mami sangat berpandangan tetapi mudah diaplikasikan.” – Penilai, Kredensial

“’10 Langkah Berkuasa Untuk Meningkatkan Mindset Anda Membebaskan Potensi Penuh Anda’ adalah bacaan penting untuk sesiapa yang sedang mencari untuk memperluas mindset dan mencapai potensi penuh mereka.”

Tentang Penulis:
Ahmed Zakaria Mami adalah penulis, penceramah dan jurulatih mindset yang diakui. Selama lebih 20 tahun, beliau telah membantu individu dan organisasi membangunkan mindset pertumbuhan untuk meningkatkan prestasi, inovasi, dan kemakmuran kewangan. Ahmed Zakaria Mami telah menulis banyak buku terlaris, termasuk “Bagaimana Untuk Berjaya Dalam Model Perniagaan Anda.
Selamat Membaca

Media Contact

Ahmed Zakaria Mami

Tunis

Sumber :Azm

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.