Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Pastikan Kesihatan dan Kesejahteraan yang Baik Semasa Melancong Bersama Oxford Travel Vaccination Centre

Oxford Travel Vaccination

(SeaPRwire) –  

Oxford, United Kingdom Mar 20, 2024  – Kesihatan perjalanan merupakan salah satu aspek paling penting dalam perjalanan antarabangsa dan mengambil kira keperluan pelancong, Pusat Pemvaksinan Perjalanan Oxford sedang menawarkan perkhidmatan pemvaksinan yang diselaraskan untuk semua orang. Agensi Kesihatan ini didedikasikan untuk memastikan kesihatan dan kesejahteraan pelancong global. Dibina dengan pakar kesihatan khusus dalam Kesihatan Perjalanan, agensi ini menawarkan destinasi tertentu dan keperluan individu yang boleh membawa lebih kemudahan kepada perjalanan global. Terletak di United Kingdom, pendekatan peribadi ini akan memberdayakan warganegara UK.

Pusat Pemvaksinan Perjalanan Oxford kini terletak di kemudahan Wheatley Pharmacy yang moden dan berkonsepkan yang menawarkan sambutan hangat dan perkhidmatan cemerlang untuk semua orang. Bermula dari Asia hingga Afrika, Timur Tengah dan wilayah-wilayah lain; pusat ini boleh menyediakan semua jenis vaksinasi berdasarkan rancangan cuti setiap individu. Terdapat banyak warganegara yang diperlukan untuk melawat negara asing untuk bekerja, selain daripada perjalanan. Memenuhi keperluan kecemasan mereka, agensi ini juga menyediakan Perkhidmatan Khas untuk Pelancong Perniagaan untuk memastikan kesihatan dan kesejahteraan yang baik semasa lawatan perniagaan mereka.

Khusus dalam Pemvaksinan Perjalanan, Pusat Pemvaksinan Perjalanan Oxford memiliki perpustakaan besar perkhidmatan pemvaksinan di mana setiap individu boleh memilih apa yang mereka perlukan untuk perjalanan mereka. Bermula dari Cekik Babi, Anti-Malaria, Kolera, Demam Kuning, Polio, Hepatitis A dan Hepatitis B; agensi ini boleh menjaga keselamatan pelancong semasa perjalanan mereka dan kembali ke negara. Dengan pendekatan dinamik terhadap kepelbagaian, agensi ini juga menyediakan perkhidmatan kesihatan dan pemvaksinan khusus untuk Haji & Umrah. Memiliki pakej pemvaksinan yang betul boleh membantu pelancong merasa yakin dan menikmati perjalanan mereka dengan mengambil langkah yang betul. Pusat Pemvaksinan Perjalanan Oxford bersedia untuk memastikan setiap pelancong global mendapat kenangan terbaik. Pelancong yang berminat boleh melawat dan membuat temujanji mana-mana hari.

Oxford Travel VaccineOxford Travel Vaccination 2Oxford Travel Clinic

Media Contact

Oxford Travel Vaccination Centre – oxford-travel-vaccination-centre

+44 1865 874047

Wheatley Pharmacy, Morland Cl, Wheatley, Oxford OX33 1DP, United Kingdom

Sumber :Oxford Travel Vaccination Centre

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.