Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Passionpreneur Publishing mengumumkan pelancaran global Art of Decision Making: Power of Choice.

Grab Your Copy Now

(SeaPRwire) –   Buku inspirasi ini kini tersedia melalui pemain utama dalam bidang pengedaran buku global

Dubai, Emiriah Arab Bersatu 15 Februari 2024  – Passionpreneur Publishing telah mengumumkan pelancaran Seni Membuat Keputusan: Kuasa Pilihan oleh Nashat Helal melalui rangkaian pengedaran buku global terbesar industri penerbitan. Buku ini dijangka memberi kesan yang inspiratif dan mendalam kepada khalayak sasarannya.

Dalam buku wajib baca ini, Nashat Helal memberikan garis panduan untuk membantu anda melonggarkan seni dan sains membuat keputusan.

Buku ini kini tersedia untuk memberi inspirasi kepada pembaca di seluruh dunia melalui rangkaian pengedaran IngramSpark dan rakan-rakan lain yang akan menutup cetak atas permintaan di seluruh UK, Eropah, Amerika Syarikat, Australia, New Zealand dan Timur Tengah. E-buku tersedia di lebih 25 kedai buku dalam talian seperti Amazon, Kindle, Barnes & Nobles dan Apple Books di Timur Tengah.

Tamat

Tentang Penulis:

Nashat Helal ialah eksekutif kewangan berjaya dan berdedikasi dengan pengalaman memimpin pelbagai perniagaan selama lebih dua puluh lima tahun. Sepanjang perjalanannya dalam Korporat, beliau menyaksikan ramai rakan sekerjanya di pelbagai peringkat berkongsi cabaran yang sama, Proses Membuat Keputusan. Melihat bagaimana cabaran ini mengambil kepercayaan diri mereka dan keupayaan beradaptasi mereka berkurangan dalam proses itu memberi inspirasi kepadanya untuk memulakan kerjaya sebagai jurulatih dan penasihat pada peringkat awal kerjayanya.

Suami yang taat dan bapa kepada 3 anak yang manis, beliau sendiri seorang atlet, bermain tenis profesional, dan mengembara ke seluruh dunia dengan menyertai perlumbaan IronMan.

Tentang Passionpreneur Publishing:

Penerbit bebas, berjaya membantu usahawan dan pakar profesional menjadi Penulis Antarabangsa dalam tempoh 90 hari sahaja.

menumpukan kepada buku transformasi termasuk perniagaan, bantuan diri, pembangunan diri dan judul rohani untuk membantu penulis berkongsi mesej mereka dan mendapatkan keyakinan dalam bidang pilihan mereka.

mempunyai lembaga penasihat bintang dari seluruh dunia meliputi spektrum kepakaran meluas berkenaan buku, penerbitan dan industri media untuk memastikan penggunaan amalan terbaik global dalam setiap perkhidmatan ditawarkan dan menyediakan rangkaian antarabangsa beberapa pemikir terkemuka dunia.

Passionpreneur Publishing Logo

Hubungan Media

Passionpreneur Publishing

Sumber :Passionpreneur Publishing

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.