Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Nikmati Diskaun Sehingga 15% Bagi Perkhidmatan Promosi Video Online melalui Jualan Musim Bunga Gembira

Happy Spring Sale

(SeaPRwire) –   YouTubers tidak perlu mencari pakej untuk promosi video secara dalam talian, kerana Video Promotion Club kini hadir dengan Jualan Musim Bunga Gembira untuk semua jenis pencipta di YouTube.

Los Angeles, California 8 April 2024  – Video bukan sahaja medium hiburan tetapi salah satu laluan terbesar untuk sampai kepada pengguna dalam talian dan menjadi salah satu agensi promosi terbesar, Video Promotion Club mengetahuinya dengan baik. Berita baik untuk pencipta video di YouTube kerana agensi itu menawarkan diskaun sehingga 15% untuk perkhidmatannya. Syarikat itu telah memperkenalkan Jualan Musim Bunga Gembira ini yang bermula dari 8 April. Tawaran jualan khas ini akan aktif selama 10 hari sahaja dan akan berakhir pada 18 April. Pencipta video dan YouTubers dari setiap industri boleh mengambil kesempatan penuh daripada tawaran khas ini dan meningkatkan tontonan serta populariti mereka di pasaran.

Syarikat ini merupakan sumber yang paling boleh dipercayai untuk promosi kerana perkhidmatannya sangat berkesan namun dalam bajet mampu milik. Sama ada pemula di platform atau YouTuber yang telah mapan; semua orang boleh menambah potensi peluang kepada kerjaya mereka dengan perkhidmatan promosi. Video Promotion Club membantu untuk mendapat perhatian lebih luas melalui tontonan organik dan pendedahan daripada sumber-sumber yang boleh dipercayai. Bermula daripada artis, vlogger, pemain game, tukang masak, pengaruh, pemuzik, dan banyak lagi; perkhidmatan promosi berfungsi untuk semua jenis pencipta kandungan di YouTube.

Sebagai salah satu syarikat terunggul, Video Promotion Club berusaha untuk mengurus keperluan promosi unik setiap individu. Proses promosi video berlaku dalam dua hingga tiga langkah mudah dan mana-mana pencipta video boleh mendapatkannya. Pertama sekali, pengguna perlu menghantar URL video yang perlu dipromosikan bersama-sama kawasan untuk promosi. Syarikat mampu menawarkan promosi serantau dan global. Berdasarkan pilihan pencipta, syarikat memastikan untuk mempromosikan kandungan video hanya di kawasan yang dipilih. Seterusnya datang memilih bajet untuk promosi dan membayar jumlah itu untuk memulakan kempen promosi. Pengguna boleh dengan mudah membayar jumlah melalui PayPal, Kad Kredit atau mana-mana kaedah pembayaran mudah.

Selepas pembelian pesanan, syarikat memastikan untuk memulakan kempen promosi dalam beberapa jam dan wakil agensi akan menghubungi pengguna untuk pengesahan lanjut. Setelah kempen promosi dimulakan, ia tidak akan dihentikan secara sengaja kecuali jumlah tontonan yang diperlukan telah dicapai. Akibatnya, Video Promotion Club sentiasa menyampaikan tontonan yang dipesan dengan segera. Setiap tontonan yang ditawarkan oleh agensi ini bersifat organik kerana ia dijana oleh pengguna sebenar yang dicapai melalui sumber-sumber yang boleh dipercayai. Syarikat juga mengamalkan ketelusan 100% dengan pelanggannya dan menawarkan data masa nyata dengan skrin cetak untuk memastikan pelanggan mengetahui keberkesanan kempen dengan jelas.

Video Promotion Club sudah menawarkan pakej yang agak berpatutan untuk Promosi Video YouTube dan dengan diskaun musiman, harga untuk pakej menjadi lebih rendah lagi. Dengan Jualan Musim Bunga Gembira terkini, YouTubers mampu membeli pakej promosi dengan diskaun sehingga 15% yang menjadikan harga serendah mungkin. Tawaran khas ini akan berkuat kuasa dari 8 April hingga 18 April dan pencipta di YouTube digalakkan untuk mengambil kesempatan sepenuhnya.

Video Promotion Club merupakan agensi global terkemuka untuk promosi video seperti namanya menyatakan. Mengistimewakan video YouTube, syarikat boleh mempromosikan semua jenis video YouTube pada harga mampu milik, tidak kira industri.

Media Contact

Video Promotion Club

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :Video Promotion Club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.