Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Nikmati Diskaun Rata Sebanyak 15% di Laman Web Promosi Video VideoIpsum

Happy Spring Sale

(SeaPRwire) –   Videoipsum sedang menawarkan Jualan Musim Bunga Gembira di mana laman promosi video menawarkan diskaun mata tetap sehingga 15%. Jualan bermula dari 17 hingga 27 April.

Houston, Texas 17 April 2024  – Pemasaran video merupakan salah satu teknik pemasaran paling popular pada 2024. Video menarik lebih perhatian daripada pendengar berbanding mesej audio atau pos kerana itulah blog video atau vlog menjadi sangat popular di YouTube. Walau bagaimanapun, bersama-sama dengan permintaan untuk kandungan video, persaingan juga meningkat, meningkatkan keperluan untuk pemasaran video. Videoipsum merupakan salah satu syarikat promosi video paling terkenal di seluruh dunia yang menyediakan kempen pemasaran memberansangkan pada harga yang terjangkau. Kini laman web menawarkan diskaun besar sehingga 15% dalam Jualan Musim Bunga Gembira. Jualan bermula pada 17 April dan akan berterusan sehingga 27 April dan terpakai kepada setiap pakej.

dikenali kerana menyediakan kempen pemasaran yang sangat berkesan yang dijamin akan mendatangkan keputusan dalam masa. Sebab mengapa Videoipsum dianggap sebagai salah satu laman web prestasi terbaik di pasaran adalah kerana pandangan asli dan keterlihatan yang diterima pelanggannya. Syarikat ini mempunyai satu dasar dan ia kepuasan pelanggan. Untuk itu, kempen pemasaran syarikat memberi tumpuan untuk membawa pandangan sebenar dan tulen sahaja di YouTube. Beberapa syarikat lain menawarkan pandangan dan peningkatan bilangan pengikut dengan pengikut palsu tetapi dasar ketat YouTube cukup baik untuk mencari dan menapisnya. Bekerja dengan Videoipsum pelanggan tidak perlu risau perkara itu berlaku kepada mereka. Pada masa yang sama, laman web juga menyediakan lalu lintas web tulen supaya kekal walaupun selepas beberapa hari dan kedudukan saluran dikekalkan dalam platform.

Bekerja dengan Videoipsum mudah, berkesan, dan mampu dan syarikat mengurus segala-galanya, jadi pelanggan tidak perlu risau menyiapkan apa-apa strategi. Laman web juga agak mudah untuk diterokai, pada mulanya pelanggan perlu memilih video mana yang mahu dipromosikan dan kepada audiens sasaran. Langkah ini penting bagi pelanggan kerana memilih audiens sasaran yang betul akan membuat kempen ini lebih memberansangkan. Selepas pemilihan siap, pelanggan hanya perlu menunggu video mendapat interaksi meningkat di YouTube dan mencapai kemuncak keputusan enjin carian. Laman web mempromosikan video secara khusus melalui Iklan YouTube, atau dengan menggunakan penerbit digital premium mereka. Ia menggunakan Carian YouTube (Iklan Penemuan), Berkaitan YouTube (Iklan Penemuan), dan Komersial (Iklan Aliran) untuk mempromosikan video secara mudah dan mendapatkannya di keutamaan audiens.

Menjadi viral di YouTube mungkin merupakan perkara sukar pada masa lalu, tetapi dengan Videoipsum kini ia bukan lagi pilihan. Laman web telah bekerja dalam industri pemasaran untuk beberapa tahun yang membantu ia memperoleh pengetahuan pasaran dan pengalaman mendalam. Kini ia menggunakannya untuk membimbing pelbagai pencipta kandungan kepada audiens sasaran mereka. Pertumbuhan organik, dan keterlihatan yang diberikan, membantu pencipta menemui pangkalan peminat yang kukuh di seluruh platform. Bekerja dengan salah satu syarikat pemasaran video paling boleh dipercayai sentiasa mampu, tetapi kini dengan Jualan Musim Bunga Gembira, ia akan menjadi lebih berpatutan lagi. Jadi pastikan menjadi pelanggan bahagia Videoipsum dari 17 hingga 27 April untuk mendapat diskaun sehingga 15%!

Media Contact

Video Ipsum

1603 Capitol Ave., Suite 310 A366, Cheyenne Wyoming 82001

Sumber :VideoIpsum

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.