Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Nexgen Digital Solutions Perkenalkan Suit Komprehensif Perkhidmatan Komunikasi dan Pemasaran untuk Meningkatkan Pertumbuhan Perniagaan

Nexgen Digital Solutions

(SeaPRwire) –   Nexgen Digital Solutions! Satu-satunya penyelesaian untuk semua keperluan pemasaran online anda.

New Delhi, Delhi 6 Mei 2024  – Nexgen Digital Solutions, sebuah pemimpin dalam teknologi komunikasi digital, hari ini mengumumkan pengembangan perkhidmatannya yang bertujuan untuk memberdayakan perniagaan dengan alat-alat terkini dalam Bulk SMS, Bulk Email, Business WhatsApp API, dan lain-lain. Perkhidmatan canggih syarikat juga termasuk Perkhidmatan Pemasaran Digital lanjut, Perkhidmatan IVR (Interactive Voice Response), Penyiaran Suara, dan Perkhidmatan Pembangunan Laman Web profesional.

Dengan penekanan yang kuat pada inovasi dan kepuasan pelanggan, Nexgen Digital Solutions menyediakan penyelesaian pemasaran terpadu yang direka untuk meningkatkan penglibatan pelanggan dan menyederhanakan operasi perniagaan. “Misi kami adalah untuk menawarkan strategi komunikasi digital yang diukur dan cekap yang sepadan dengan matlamat perniagaan pelanggan kami,” kata CEO Nexgen Digital Solutions.

Penyertaan Business WhatsApp API dan strategi pemasaran digital yang menyeluruh memastikan bahawa pelanggan boleh memanfaatkan sepenuhnya potensi mesej masa nyata dan pendekatan digital untuk meluaskan operasi mereka dan meningkatkan kawasan pasaran mereka. Perkhidmatan IVR dan alat Penyiaran Suara Nexgen juga meningkatkan interaksi pelanggan, menjadikan komunikasi lancar dan lebih berkesan.

Selain itu, Perkhidmatan Pembangunan Laman Web Nexgen memastikan bahawa perniagaan tidak hanya mempunyai kehadiran digital tetapi berjaya dalam dunia digital dengan teknologi web terkini.

Our Services

Media Contact

Nexgen Digital Solutions

+91-9560321883

B28 Sewak Park, Dwarka Mor

Sumber :Nexgen Digital Solutions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.