Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

MyAbabeel Memperkenalkan White Label SEO Dan Perkhidmatan Reka Bentuk Web Untuk Agensi

MyAbabeel Next js Web Design

(SeaPRwire) –   Perkhidmatan label putih SEO dan reka bentuk laman web baru akan memperluaskan kapasiti agensi rakan kongsi dan pengedar untuk menawarkan lebih banyak nilai dan menyampaikan strategi digital bersepadu untuk pelanggan mereka.

Karachi, Sind Apr 13, 2024  – MyAbabeel, sebuah agensi pemenang anugerah untuk reka bentuk laman web, reka bentuk aplikasi mudah alih, dan SEO teknikal, bangga untuk mengumumkan pelancaran tawaran label putih reka bentuk laman web dan SEO untuk agensi reka bentuk laman web dan SEO, serta pengedar yang berkaitan di seluruh dunia. Ini direka bentuk untuk menyediakan agensi kecil dengan alat dan kepakaran yang diperlukan untuk meningkatkan projek pelanggan mereka dalam reka bentuk laman web dan SEO.

Ditubuhkan pada 2022 oleh CEO Muhammad Talha dan berpangkalan di Karachi, Pakistan, MyAbabeel membina laman web, aplikasi web dan aplikasi mudah alih yang disesuaikan untuk pelanggan merentasi pelbagai industri seperti teknologi, kewangan, eCommerce, dan lebih lagi.

“Kami bersemangat untuk memperkenalkan perkhidmatan label putih reka bentuk laman web dan SEO kami untuk membantu agensi kecil dan pengedar menambah nilai kepada projek pelanggan mereka,” kata Muhammad Talha, pengasas MyAbabeel. “Pengalaman kami menunjukkan bahawa pelanggan sering mencari perkhidmatan reka bentuk laman web dan SEO berkualiti tinggi, dan kami bangga untuk menawarkan perkhidmatan ini pada kadar ramah kepada rakan kongsi agensi kami.”

Roverbit berpangkalan di India menjadi agensi rakan kongsi pertama untuk menaiktaraf tawaran label putih MyAbabeel. Perkhidmatan SEO termasuk pakej boleh dijual semula, bahan jualan label putih, dan alat pelaporan SEO yang luas. Begitu juga, tawaran label putih reka bentuk laman web menjanjikan untuk menyampaikan penyelesaian reka bentuk dan pembangunan laman web lengkap yang mesra pengguna, mesra SEO dan responsif. Reka bentuk dan pembangunan akan menggabungkan kedua-dua projek khas atau menggunakan CMS mesra pelanggan akhir.

“Kami sentiasa mencari cara untuk melayani pelanggan kami dengan lebih baik, dan kepakaran dan kualiti MyAbabeel adalah sepadan,” kata Pawan Kumawat, pereka utama dan CEO Roverbit. “Model label putih mereka membolehkan kami dengan cepat meluaskan tawaran perkhidmatan kami tanpa menjejaskan kualiti atau membina pasukan dalaman baru.”

Dengan bekerjasama dengan MyAbabeel, agensi boleh mengakses perkhidmatan SEO dan reka bentuk laman web yang berpangkat. MyAbabeel juga berjanji untuk menyediakan bahan jualan label putih dan menyediakan sokongan berterusan untuk projek pelanggan akhir.

Manfaat perkongsian untuk agensi rakan kongsi adalah tak terhingga.

  • Agensi boleh membina hubungan jangka panjang yang saling menguntungkan di mana MyAbabeel menjadi sebahagian daripada pasukan mereka. Proses penaiktarafan adalah sangat mudah sehingga agensi boleh menetapkan dan lupakan tetapi menikmati kolaborasi selama tempoh yang panjang untuk mengubah perkhidmatan SEO dan reka bentuk laman web.
  • MyAbabeel hanya menggunakan pakar dalaman berkelayakan tinggi. Ini menjamin kawalan rapat pelaksanaan projek dan kualiti, dengan koordinasi tinggi antara pasukan SEO dan reka bentuk laman web pemenang anugerah kami di mana perlu. Tidak seperti penyedia label putih lain, kami tidak akan mengusahakan semula perkhidmatan yang kami jual kepada perniagaan anda kepada pihak ketiga.
  • MyAbabeel menyediakan semua perkhidmatan selepas jualan yang perlu, termasuk Pelaporan SEO yang dipertingkatkan dan penyelenggaraan laman web biasa. Perkhidmatan ini menyampaikan kualiti, pelaksanaan pantas dan profesionalisme yang sama seperti pembelian awal. Semua laporan memaparkan maklumat jenama agensi anda.
  • Rakan kongsi dijamin untuk menikmati diskaun pengedar borong pada tahap yang ditentukan untuk membolehkan perancangan perniagaan yang lebih baik.

“Kami komited untuk membantu agensi rakan kongsi kami berjaya dengan menyediakan alat dan kepakaran yang diperlukan untuk menyampaikan perkhidmatan reka bentuk laman web dan SEO yang cemerlang kepada pelanggan mereka,” kata Talha. “Kami berharap untuk membina hubungan kuat dan membantu agensi membesarkan perniagaan mereka dengan tawaran label putih kami.”

Tentang MyAbabeel

MyAbabeel ialah agensi reka bentuk laman web, reka bentuk aplikasi mudah alih, dan SEO teknikal berpangkalan di Karachi, Pakistan. Ditubuhkan pada 2022, syarikat membina laman web, aplikasi web dan aplikasi mudah alih yang disesuaikan dengan keperluan unik setiap pelanggan. Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan label putih reka bentuk laman web dan SEO MyAbabeel, lawati .

Hubungan Media

Muhammad Talha

+92 317 2047047

Plot 8 Street 71, Sec. 5G, Saeedabad 75760, Karachi, Pakistan

Sumber :MyAbabeel

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.