Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mula Usaha Mikroghreen Kekayaan Tinggi di Bangalore – Tiada Pelaburan Tinggi Diperlukan

(SeaPRwire) –   Program Latihan Mikrohijau Bangalore

Bengaluru, Karnataka Apr 21, 2024  – Bergabung dengan PROGRAM LATIHAN MIKROHIJAU terkemuka di Bangalore oleh mU Greens dan Greens. Pelajari bagaimana memulakan dan meluaskan perniagaan mikrohijau anda dengan pelaburan minimum. Sempurna untuk usahawan berpotensi yang berminat untuk mengambil bahagian dalam pasaran yang menguntungkan dan mampan

  • Mengapa Mikrohijau? – Untung daripada permintaan yang meningkat untuk hasil tumbuhan sihat, organik. Mikrohijau menawarkan margin yang baik dengan populariti yang semakin meningkat dalam komuniti kuliner dan kesihatan.
  • Latihan Menyeluruh Termasuk Teknik penanaman, amalan pertanian yang baik, penubuhan perniagaan, strategi pasaran, dan perancangan.
  • Manfaat Perniagaan: Pelaburan awal rendah, model perniagaan berskala, sokongan untuk kemampanan, dan selari dengan trend kesihatan semasa.
  • Potensi Pasaran: Fokus pengguna yang meningkat terhadap kesihatan, penggunaan restoran yang meluas, dan pasaran yang berkembang untuk makanan kaya nutrien

Sudah bersedia untuk membesar masa depan anda? Daftarkan diri anda sekarang untuk Kelas Master Mikrohijau kami di Bangalore dan mulakan perjalanan anda dalam industri yang berpotensi tinggi dengan potensi tak terhingga. Lawati laman web kami atau hubungi kami untuk menandatangani hari ini

Kami merupakan ladang bandar yang menghasilkan makanan paling segar dan paling kaya nutrien di planet ini dan menghantarnya ke rumah anda di Bangalore.

Tambah rumput gandum dan mikrohijau ke dalam diet anda untuk hidup sihat.

Anda akan suka memasukkan rumput gandum dan mikrohijau ke dalam diet anda seperti kami yang suka menanamnya untuk anda. Kami membantu anda belajar bagaimana menanam mikrohijau di rumah dan untuk perniagaan dalam program Latihan Mikrohijau kami” dan sokongan dengan sumber alat, trey, dan biji benih serta berkongsi idea resipi untuk hidangan India.

Makanan dan kesihatan berkaitan. Makanan yang baik membawa kesihatan yang baik. Anda boleh mengambil rumput gandum sebagai suntikan rumput gandum, smoothie rumput gandum, atau jus rumput gandum sebagai minuman penyucian. Rumput gandum dikenali sebagai makanan super untuk melawan kanser dan mungkin membantu pesakit kanser. Anda boleh menggunakan rumput gandum untuk penurunan berat badan, rumput gandum untuk kanser, rumput gandum untuk rambut, rumput gandum untuk kulit, rumput gandum untuk kesihatan usus dan kencing manis. Ia mengandungi klorofil dan membantu anemia. Makan makanan sihat dan berkhasiat untuk hidup sihat. Tempah online!

Manfaat nutrisi Rumput gandum dan mikrohijau begitu menakjubkan dan perasanya akan memberi anda lebih banyak alasan untuk mencobanya. Jadi datang dan telusuri dunia mikrohijau!

Kami mengalu-alukan anda ke keluarga kami.

Start Your Own High Profit Microgreens Business in Bangalore No High Investment Needed Bengaluru

Media Contact

mU Greens dan Greens

9741536972

35, 2nd Cross Rd, Nagashetty Halli, R.M.V. 2nd Stage

Sumber :mU Greens dan Greens

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.