Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Meredefinisikan Pengembaraan: Hisun Motors Corp® Bersekutu dengan Remington® untuk Pelancaran Inovatif SXS

(SeaPRwire) –  

McKinney, Texas Jan 9, 2024  –  gembira mengumumkan perkongsian dengan Remington untuk pelancaran Remington Pursuit 750 yang dinanti-nantikan, kenderaan UTV revolusi direka untuk memenuhi pelbagai keperluan peminat luar. Apabila kedua-dua pemimpin industri bersatu kepakaran mereka, Remington Pursuit 750 berjanji untuk mendefinisikan semula pengalaman luar dengan ciri-ciri inovatif dan kepelbagaian.

“Hisun Motors bersedia untuk pelancaran UTV yang berjaya,” kata Ryan Daugherty, Naib Presiden Kanan Hisun Motors Corp. “Kami sangat gembira untuk bekerjasama dengan Remington untuk membawa UTV canggih ke pasaran.”

Hisun Motors Corp. komited untuk menyampaikan barisan lengkap UTV dan ATV unik dan pelbagai yang melampaui jangkaan industri. Dengan misi untuk memberi daya peminat di seluruh dunia dengan produk inovatif, Hisun mencipta pengalaman luar yang akan kekal seumur hidup.

“Remington Pursuit 750 adalah UTV yang mengutamakan peminat luar,” kata Chance Wilcox, Pengurus Jualan Runcit di Hisun Motors Corp. “Remington Pursuit 750 dilengkapi dengan ciri-ciri untuk pemburu berpengalaman sambil masih menawarkan fungsi asas untuk pengguna harian dan akan tersedia dalam hijau, tanah liat dan TrueTimber Prairie Camo.”

“Big Green bersemangat untuk bekerjasama dengan Hisun dan TrueTimber untuk membawa UTV canggih ini ke dunia memburu,” kata Pengarah Global Lesen Remington Ammunition Danny Evans. “Hisun mencipta kenderaan yang hebat untuk pemburu membawa masuk ke alam liar, dan gabungan Remington dan visual TrueTimber menjadikan kenderaan sisi-ke-sisi ini sebagai kenderaan terkemuka di pasaran.

“Ini benar-benar projek kerjasama yang menyeronokkan dan menyeronokkan untuk melihat jenama terkemuka ini bersatu dalam skala ini,” kata CEO TrueTimber Rusty Sellars. “Pursuit adalah kenderaan yang menarik yang pemburu serius boleh gunakan, dan kami tahu mereka akan gembira melihat Big Green dan camo TrueTimber dan mempromosikan papan.”

Remington Pursuit 750 baru akan dipamerkan di (22 Januari 2024 di Boulder Rifle and Pistol Club di Boulder City, NV) bersama Hisun Motors dan SNOTrailers®. Ia akan disambungkan ke trailer memburu Remington R-20 oleh SNOTrailer, juga menampilkan camo Prairie.

Selain itu, Remington Pursuit 750 hijau akan dipamerkan di 2024, di dalam Booth Vista Outdoor # 11838. Ini memberikan peluang unik bagi peminat dan profesional industri untuk mengalami inovasi secara langsung.

Media Contact

Hisun Motors

310 E University Dr.

Sumber :Remington; Hisun Motors; TrueTimber

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.