Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mengundi Kereta Sweepstakes dan selamatkan Kuda Liar Terakhir Amerika

Logo 4 Lthrd

(SeaPRwire) –   Hanya $5 untuk sekeping tiket untuk memenangi Kereta Klasik 2005 Cadillac XLR beratap boleh ditarik balik/konvertibel

Carson City, Nevada Feb 18, 2024  – Wild Horse Warrior.org, sebuah Pertubuhan Bukan Kewangan di Nevada, telah melancarkan cabutan hadiah dengan Kereta Klasik 2005 Cadillac XLR ditawarkan sebagai Hadiah Utama. Tiket hanya $5 dan untuk setiap tiket yang anda beli pada $5, anda akan mendapat tiket kedua secara percuma! Hasil cabutan hadiah akan menyokong aktiviti pertubuhan termasuk pengambilan kuda liar, kawasan perlindungan kuda liar, cabaran undang-undang terhadap Kerajaan Persekutuan yang terus menangkap kuda secara haram menggunakan helikopter, dan kelas pendidikan dan sokongan untuk sistem pendidikan Amerika.

Untuk jelas pada tahun 1900 terdapat 2,000,000 kuda liar di Amerika. Kini hanya tinggal 125,000 dan 60,000 berada di penangkaran Pejabat Pengurusan Tanah (BLM) di barat dengan kos pada pembayar cukai melebihi $158,000,000 SETAHUN dan mereka terus menangkap lebih banyak. Lebih 20,000 akan ditangkap pada 2024 walaupun tiada asas untuk program penyalahgunaan ini.

Kita perlu menuntut perubahan menyeluruh terhadap Program Kuda Liar dan Keledai BLM memulakan dengan mengharamkan penggunaan helikopter untuk mengejar kuda liar, dan keledai, mencipta ketakutan dan menyebabkan banyak haiwan ikonik ini berlari sehingga pengsan dan kemudian jatuh dan patah leher atau patah kaki lantas menyebabkan mereka perlu dibunuh. Sekali mereka ditangkap, mereka ditempatkan di penangkaran BLM di barat dan dipisahkan mengikut kuda betina, kuda jantan, dan anak kuda (bawah 12 bulan). Ini merupakan bentuk penyiksaan lain bagi haiwan bersifat keluarga ini dan mereka ditempatkan di penangkaran ini seumur hidup.

BLM menyatakan mereka cuba mencari orang untuk mengambil anak asuh tetapi mereka menghabiskan sedikit masa dan wang untuk program yang gagal ini. Semua ini berada dibawah penyeliaan Kementerian Dalam Negeri/Menteri Deb Haaland yang enggan membincangkan isu ini bersama Tracy Stone Manning Pengarah Pejabat Pengurusan Tanah dan Holle Waddell Pengurus Program Kuda Liar dan Keledai. Tiada satupun daripada mereka ingin diganggu untuk membincangkan program berterusan penyalahgunaan hak asasi haiwan ini.

Mereka boleh dihubungi di wildhorse@blm.gov 1 866 468 7826 atau . Anda juga boleh menghubungi Rumah Putih secara dalam talian dan Senator serta Wakil Rakyat anda.

Media Contact

Wild Horse Warrior (.org)

7756714014

6060 Mallow road

Sumber :Wild Horse Warrior (.org)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.