Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Menganjurkan Acara Giveback Earthdance 2024 pada 21 September

(SeaPRwire) –   Pendaftaran Earthdance Kini Terbuka

San Francisco, California 9 Jun, 2024  – Earthdance, organisasi perintis yang terkenal dengan penciptaan acara sedar di seluruh dunia, mengumumkan bahawa pendaftaran kini dibuka untuk menganjurkan acara Earthdance 2024 di seluruh dunia pada hujung minggu 21 September 2024.

Earthdance dengan bangganya memperingati ulang tahun ke-27nya. Beberapa festival, termasuk Rio du Sol di Brazil, pelbagai lokasi di Afrika Selatan, dan acara di seluruh Amerika Syarikat, telah mendaftar untuk menyertai sambutan global ini.

Tema tahun ini: “E = MC² (Evoluting = Mass Consciousness²)”, meneruskan mesej kuat tema tahun lepas, “Evoluting Through Love” yang menekankan kuasa transformatif cinta dan kesedaran kolektif.

Apa yang bermula sebagai perhimpunan psy-rave telah berkembang menjadi salah satu acara muzik dan tarian global yang disinkronkan terbesar di dunia, dengan ratusan lokasi di 80 negara menyertai selama bertahun-tahun.

Setiap festival Earthdance adalah perayaan yang meriah yang merangkumi muzik, tarian, penceramah yang menarik, pameran seni, dan pelbagai vendor yang menawarkan barangan unik. Kemuncak festival adalah “Doa untuk Keamanan” yang disinkronkan, satu momen refleksi dan perpaduan yang mendalam di mana peserta bergabung bersama dalam penegasan keamanan yang kuat. (Dengar Doa untuk Keamanan: )

Sekali lagi tahun ini, “Doa untuk Keamanan” akan disiarkan secara langsung dari Florida melalui RadioCave di saluran YouTube mereka [], dengan semua hasil disumbangkan kepada OtterSpace (dahulunya The Ark).

Seperti biasa, Earthdance tetap komited untuk memberi kembali kepada masyarakat, dengan sebahagian daripada hasil daripada setiap acara disumbangkan dengan murah hati kepada badan amal tempatan pilihan penganjur.

Earthdance mengucapkan terima kasih yang tulus kepada penerbitnya dan para peserta yang bersemangat yang berkumpul untuk menjadikan acara-acara ini benar-benar istimewa. Komitmen puak Earthdance untuk mempromosikan keharmonian dan keamanan di dunia benar-benar inspirasi.

Selain daripada festival, Earthdance terlibat dalam pelbagai inisiatif lain:

  • Deep Green Genetics: Earthdance dengan bangganya menyokong Deep Green Genetics (DGG), rangkaian global petani dan pembiak benih ganja kraf pelbagai generasi. DGG menawarkan akses kepada komuniti global kepada beberapa genetik ganja kraf warisan terbaik di dunia. [https://deepgreengenetics.com/]
  • Muzik: Sempena ulang tahun ke-25 mereka, Earthdance memperingati peristiwa penting itu dengan kompilasi muzik yang dihasilkan oleh Muti Music. Kompilasi transformatif ini boleh dimuat turun atau distrim di pelbagai platform muzik. []
  • Barangan: Earthdance menawarkan peluang untuk menunjukkan sokongan untuk keamanan dunia dengan kemeja-T “Mempromosikan Keamanan” mereka yang baru, yang boleh dibeli di kedai dalam talian Earthdance Global. []

Earthdance menjemput semua orang untuk menyertai komuniti mereka yang meriah dan terus mengetahui tentang perkembangan terkini mereka. Untuk maklumat lanjut mengenai Earthdance dan kolaborasi yang berpotensi, lawati Earthdanceglobal.com.

Ikuti Earthdance di media sosial dan laman web: 

  • Facebook:
  • Twitter: twitter.com/Earthdanceglobal
  • Instagram: instagram.com/Earthdanceglobal
  • earthdance.org (bukan untung) dan earthdanceglobal.com

Tentang Earthdance: Earthdance ialah organisasi perintis yang telah mencipta acara sedar transformatif selama 27 tahun. Dengan jangkauan global dan komitmen yang mendalam untuk mempromosikan keamanan, festival yang disinkronkan oleh Earthdance telah menyentuh hati dan minda orang di seluruh dunia. Doa untuk Keamanan, satu momen penting semasa setiap festival, memupuk niat bersatu untuk keamanan di semua peringkat. Semasa Earthdance terus berkembang, ia merangkumi pelbagai inisiatif, termasuk menyokong Deep Green Genetics dan menawarkan kompilasi muzik dan barangan yang mencerminkan misi mereka untuk mempromosikan keharmonian dan perpaduan. Ingat, kita “berevolusi” melalui cinta apabila kita ketawa, menyanyi, dan menari!

Earthdance FestivalsPrayer for Peace wordsPrayer for Peace

Media Contact

Earthdance Global/ Earthdance International

3609510451

Source :Earthdance International

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.