Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Meneroka Penggabungan Seni dan Alam Semulajadi: Impresi Boris Usherovich Terhadap Festival Cazorla

the Cazorla Festival

(SeaPRwire) –   Acara ini memperlihatkan pelbagai jenis persembahan teater, muzik dan sirkus sebanyak 24 buah yang berlangsung dari 12 Oktober hingga 8 Disember. Selepas menghadiri acara tersebut, Usherovich dengan murah hati berkongsi pandangannya mengenai festival tersebut.

Madrid, Sepanyol 26 Februari 2024  –  Usherovich memuji agenda yang berani festival ini, menggabungkan pelbagai genre seni dengan sempurna untuk memuaskan penonton dari semua peringkat umur. Beliau memuji pengurusan yang teliti bertujuan memperkaya pengalaman budaya, menekankan pendekatan unik festival ini.

Boris Usherovich memuji keindahan alam semula jadi Cazorla dan memuji penganjur kerana mengintegrasikan budaya dengan kecantikan kawasan ini dengan sempurna. Beliau mengakui peranan penting festival ini dalam meningkatkan daya tarikan Cazorla, menarik penonton tempatan dan pelancong dari seluruh dunia.

Usherovich memuji dedikasi FIT untuk mempersembahkan kumpulan persembahan dari seluruh Eropah, memasukkan perspektif global ke dalam acara. Beliau menelusuri asal-usul festival sejak 1996, menekankan perkembangannya menjadi acara budaya berkelas antarabangsa.

Sokongan penting dari pihak berkuasa serantau dan kebangsaan, menurut Usherovich, menggambarkan pentingnya sokongan kerajaan dalam mengekalkan standard tinggi festival ini.

Pelbagai program festival menambah dimensi yang menarik kepada ribuan pelancong menjelajah landskap indah Cazorla, Segura, dan Las Villas. Hubungan simbiosis antara alam semula jadi dan budaya ini meningkatkan daya tarikan kawasan ini, meletakkan Cazorla sebagai destinasi pilihan untuk pelancong yang mencari keindahan alam semula jadi dan penyerapan seni.

Di luar hiburan semata-mata, festival ini berperanan sebagai pemangkin kemakmuran ekonomi, pertukaran budaya, dan kemajuan serantau. Perancangan telitinya selari dengan matlamat lebih besar untuk meningkatkan pengenalan global Cazorla, memperlihatkan bukan sahaja persekitaran semula jadinya yang indah tetapi warisan seninya yang dinamik.

Media Contact

Boris Usherovich

Sumber :Boris Usherovich

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.