Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Memperkenalkan TwainBit: Merevolusikan Masa Depan Pengurusan Aset Digital

TB Log

(SeaPRwire) –  

Marion, Iowa 4 Mei 2024  – TwainBit, sebuah pemangkin yang menjadi tonggak dalam bidang pengurusan aset digital, dengan bangganya mengumumkan pelancarannya secara rasmi, yang menandakan satu tonggak penting dalam evolusi pengurusan dan keselamatan aset digital.

TwainBit bakal mengubah landskap pengurusan aset digital dengan platform inovatifnya, dengan menawarkan keupayaan tanpa tandingan untuk individu dan perniagaan. Dibina berdasarkan teknologi blockchain terkini dan dipacu oleh algoritma canggih, TwainBit menyediakan penyelesaian selamat, telus dan mudah digunakan untuk menyimpan, mengurus dan memindahkan aset digital pelbagai jenis.

Dengan pertumbuhan eksponen aset digital dalam dunia saling berhubung kini, keperluan terhadap penyelesaian pengurusan yang boleh dipercayai dan cekap tidak pernah lebih penting. TwainBit menangani permintaan ini dengan menawarkan pakej ciri lengkap yang direka untuk mengoptimumkan alir kerja, meningkatkan keselamatan dan memaksimumkan produktiviti.

Ciri utama platform TwainBit termasuk:

Teknologi Turbo Boost Max 3.0: Ini adalah cip, yang merupakan peningkatan berbanding versi 2.0, yang memudahkan pemprosesan maklumat. Satu kumpulan penambangan besar diperoleh daripada pelbagai penambang melalui cip ini, menjadikannya lebih mudah untuk mencapai banyak dalam tempoh singkat.

Keselamatan Blockchain: Dengan memanfaatkan kelebihan keselamatan secara semulajadi daripada teknologi blockchain, TwainBit memastikan integriti dan ketakterubah-ubahan aset digital, memberikan pengguna ketenangan jiwa bahawa aset mereka dilindungi daripada akses dan pengubahsuaian tidak dibenarkan.

Antaramuka Mudah: TwainBit mempamerkan antaramuka ramah pengguna yang menyederhanakan proses pengurusan aset, membolehkan pengguna memuat naik, mengurus dan mengakses aset digital mereka dengan mudah.

Integrasi Kontrak Pintar: Melalui teknologi kontrak pintar, TwainBit memudahkan pemindahan dan transaksi aset yang lancar, menghapuskan keperluan untuk pihak perantara dan mengurangkan risiko kesilapan atau kelewatan.

Keizinan Boleh Sukat: TwainBit membolehkan pengguna menentukan keizinan akses khusus untuk aset digital mereka, memastikan maklumat sulit kekal rahsia dan hanya boleh diakses oleh individu atau entiti yang dibenarkan.

Keselarasan Pelbagai Platform: Sama ada diakses melalui pelayar web atau peranti mudah alih, TwainBit menawarkan keselarasan pelbagai platform yang licin, membolehkan pengguna mengurus aset digital mereka pada bila-bila masa, di mana sahaja.

“Kami gembira memperkenalkan TwainBit dan memperkenalkan penyelesaian yang menjadi teraju dalam menangani kekompleksan pengurusan aset digital,” kata Encik Peterson, Ketua Pegawai Eksekutif TwainBit. “Dengan ciri canggih dan langkah keselamatan tanpa tandingannya, TwainBit berada di kedudukan untuk merevolusikan cara individu dan perniagaan mengurus aset digital mereka, memberdayakan mereka untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi pegangan digital mereka.”

TwainBit kini tersedia untuk individu dan perniagaan yang mencari penyelesaian selamat dan cekap untuk mengurus aset digital mereka. Untuk maklumat lanjut mengenai TwainBit dan mendaftar percubaan percuma, sila lawati .

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

John Christen
john.christen@twainbit.com
+1 (820) 200-7339

Mengenai TwainBit:
TwainBit adalah pembekal penyelesaian pengurusan aset digital berasaskan blockchain terkemuka, menawarkan individu dan perniagaan platform selamat dan cekap untuk menyimpan, mengurus dan memindahkan aset digital pelbagai jenis. Dengan ciri inovatif dan langkah keselamatan kukuhnya, TwainBit merevolusikan masa depan pengurusan aset digital.

Media Contact

TWAINBIT INC

8202007339

3235 Moore Avenue

Sumber :TWAINBIT INC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.