Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Membuka Pintu: Perubahan Undang-Undang RV Maryland Merevolusikan Pameran Gaya Hidup RV-Van OC

L R OCRV Show Rich Hutchins  Jenn Evans Sen Mary Beth Carozza Larry Noccolino OCCC Dir

(SeaPRwire) –   Undang-undang Peraturan Kenderaan Rekreasi Maryland yang Baru Membolehkan Kepelbagaian dan Perkembangan yang Lebih Besar pada Acara Tahunan Ocean City RV pada Oktober 31 – November 3, 2024.

Berlin, Maryland Mei 4, 2024  – OC RV & Van Lifestyle Show, yang dijadualkan pada Oktober 31 hingga November 3, 2024, di , sedang bersiap untuk perkembangan tanpa sempadan yang didorong oleh undang-undang peraturan Maryland RV yang telah ditransformasikan. Kelulusan telah membuka pintu lebar untuk kali pertama dalam dekad, membenarkan peniaga kenderaan rekreasi luar negeri untuk mempamerkan produk mereka di pameran kenderaan rekreasi Maryland. Perubahan muktamad ini dijangka meningkatkan skop dan kehadiran acara dengan memperkenalkan pelbagai kenderaan rekreasi dan produk berkaitan yang lebih kaya.

Menyusul dengan rapat undang-undang SB-60, Bill telah diluluskan untuk memperkukuhkan industri ini di dalam Maryland. Sebelum ini, peniaga kenderaan rekreasi negeri dibatasi untuk mengambil bahagian dalam hanya dua acara setahun, menghadkan pendedahan dan peluang pendapatan mereka. Dengan pengenalan HB-840, peniaga kenderaan rekreasi Maryland kini mempunyai peluang untuk terlibat dalam tiga acara setahun. Ini termasuk penambahan baru di Ocean City, membolehkan mereka mengambil kesempatan pasaran yang sebelumnya tidak tersentuh di dalam negeri mereka dan meningkatkan potensi pendapatan dan perkembangan pasaran secara mendadak.

“Perubahan ini bukan sahaja kemenangan perundangan; ia merupakan berkat bagi peminat kenderaan rekreasi dan ekonomi tempatan kita,” kata Rich Hutchins, penganjur acara. “Terima kasih kepada sokongan teguh Senator Mary Beth Carrozza, Ahli Dewan Undangan Negeri Wayne Hartman, dan lembaga pelancongan negeri dan tempatan, kami kini berada dalam kedudukan untuk menawarkan pengalaman yang lebih kaya dan pelbagai. Kemajuan ini membolehkan kami untuk lebih baik melayani peminat kenderaan rekreasi dan memberikan peluang pertumbuhan dan pendedahan yang lebih besar kepada peniaga kenderaan rekreasi Maryland di seluruh negeri.”

Mengapa Ocean City?

tidak hanya merupakan destinasi cuti yang hebat; ia merupakan lokasi dinamik yang menarik lebih daripada lapan juta pelawat setiap tahun. Pantainya yang indah, kemudahan melimpah dan komuniti ramah menerima menjadikannya lokasi yang sesuai untuk OC RV & Van Lifestyle Show.

Ciri-ciri Acara Termasuk:

  • Pengalaman Interaktif: Jelajahi bengkel seminar tangan, uji e-bike dan golf cart terkini, dan rasai ujian bot secara langsung.
  • Aktiviti Keluarga: Nikmati pertunjukan BMX, pertandingan skateboarding tempatan, yoga di pantai, pelayaran bot tiki Teluk dan pertandingan kostum Halloween yang meriah.
  • Pameran Superstore: Terokai produk baharu dan peroleh pandangan pakar industri di Superstore kami yang eksklusif, menampilkan pakar dari Keller Maring & RV dan Lippert.

Mengulas maklum balas dari acara tahun lalu, Hutchins mencatat keinginan untuk lebih banyak pelbagai kenderaan rekreasi. “Tahun ini, berkat kemaskini perundangan, kami membawa pelbagai kenderaan rekreasi dan produk ke Ocean City, menetapkan piawaian baharu untuk apa yang boleh ditawarkan oleh pameran kenderaan rekreasi.”

Untuk pertanyaan media dan untuk menjamin pas anda ke acara transformasi ini, sila hubungi Jennifer Evans di ocrvshow@gmail.com.

Tarikh Acara 2024: Oktober 31 – November 3
Lokasi: Roland E. Powell Convention Center, Ocean City, MD

Mengenai OC RV & Van Lifestyle Show:

Berlatar belakangkan pemandangan menakjubkan Ocean City, OC RV & Van Lifestyle Show adalah destinasi utama bagi peminat gaya hidup kenderaan rekreasi, menawarkan gabungan aktiviti luar, peluang pendidikan dan inovasi industri terkini. Lawati ocrvshow.com untuk maklumat lanjut.

Media Contact

Beach Chicken Productions – OC RV Show

PO BOX 1656 Berlin MD 21811

Sumber :Beach Chicken Productions – OC RV & Van Lifestyle Show

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.