Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Membina Penyelesaian MarTech yang Mantap: Perjalanan HCL Unica

HCLSoftware Logo RGB Black Veritcal 72dpi

(SeaPRwire) –  

Sunnyvale, California Feb 27, 2024  – HCLSoftware telah menubuhkan dirinya sebagai pembekal perisian utama dalam tempoh lima tahun sahaja. Pada masa ini, perniagaan syarikat itu dinilai pada $1.41 bilion, dengan salah satu produknya yang paling berkuasa ialah .

Unica, diasaskan pada tahun 1992 oleh Yuchun Lee, pada asalnya diambil alih oleh IBM, dan kini dengan bangganya dimiliki oleh HCLSoftware, berdiri sebagai salah satu platform yang paling boleh dipercayai yang tersedia hari ini. Ia membolehkan pemasaran otomatik merentasi pelbagai saluran pemasaran dalaman dan luaran. HCL Unica ialah platform awan asli lengkap yang cemerlang dalam pemasaran kecergasan pada skala. Ia menawarkan fleksibiliti yang lengkap dan integrasi licin dengan penyelesaian pihak ketiga MarTech. Selama bertahun-tahun, HCL Unica telah berkembang dari empat ke empat belas modul, dengan berkesan menangani keperluan berubah-ubah perniagaan.

Baru-baru ini, Rajiv Shesh, Ketua Hasil Pendapatan, Kalyan Kumar, Ketua Produk dan Yuchun Lee, pengasas Unica, terlibat dalam perbualan terbuka untuk membincangkan masa lalu dan keadaan semasa industri MarTech dan perkembangannya selama 32 tahun yang lalu. Perbincangan yang memberi pandangan membincangkan kepentingan MarTech dan pemikiran pandangan jauh yang membawa Yuchun Lee untuk menjalankan perniagaan dalam ruang MarTech. Yuchun Lee berkongsi pandangannya tentang peluang yang dicipta oleh HCL Unica bagi membolehkan syarikat mengoptimumkan usaha pemasaran mereka sepenuhnya.

Yuchun Lee mengasaskan Unica dengan tujuan utama untuk membantu organisasi memenuhi keperluan pelanggan secara individu. “Ia sangat jelas dalam kepalaku bahawa pada masa hadapan, syarikat yang berjaya akan dapat, dan perlu berkomunikasi dengan pelanggan dengan tahap ketepatan yang tinggi,” jelaskan Yuchun Lee. HCL Unica direka khas untuk membolehkan dan memanfaatkan insiden sambungan individu dan menghantar mesej yang diselaraskan merentasi titik sentuh.

Perbualan terbuka berpusat pada MarTech, yang merupakan fokus utama perbincangan. Privasi dalam MarTech sentiasa menjadi kebimbangan. Yuchun Lee merintis pemasaran berasaskan keizinan, yang kini biasanya dirujuk sebagai “privasi.” Kalyan Kumar, Ketua Produk HCLSoftware, menekankan bahawa syarikat terus memegang falsafah yang sama. “Kami terus mematuhi falsafah yang sama kerana beberapa falsafah asas ini telah berkembang seni bina teknikal, tetapi falsafah asas produk kekal sama dari segi pilihan, fleksibiliti, dan kepercayaan,” katanya.

Asas HCL Unica dibina pada data, dengan pelaburan besar dalam penyelidikan dan pembangunan, kejuruteraan, dan pembangunan produk. Perisian ini direka untuk mengendalikan jumlah data dan operasi pada pelbagai pelayan yang besar. Disokong oleh Gen-AI dan keupayaan pembelajaran mesin lanjut, enjin berdaya HCL Unica menguruskan dengan cekap jumlah mesej dan data yang tinggi, membolehkan pengubahsuaian kempen tanpa mengganggu sistem sedia ada. Kekuatan utama HCLSoftware terletak pada penyesuaian perisian tanpa menyusun semula platform pelanggan.

Tentang HCLSoftware

HCLSoftware, bahagian Produk Perisian Bebas HCLTech, memberi daya kepada ekonomi Digital+ dengan membangunkan, memasarkan, menjual, dan menyokong penyelesaian dalam empat bidang utama: transformasi digital, data dan analitik, AI dan automasi pintar, dan keselamatan perusahaan. HCLSoftware menggerakkan kejayaan pelanggan melalui inovasi produk yang tidak berhenti untuk lebih daripada 20,000 organisasi, termasuk kebanyakan Fortune 100 dan hampir separuh Fortune 500.

Media Contact

HCLSoftware

Sumber :HCLSoftware

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.