Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Media Challengers menawarkan tim ahli Google Iklan bersertifikat untuk mentransformasi kampanye pemasaran digital Anda

google ads consultant

(SeaPRwire) –   Media Challengers, sebuah rakan agensi yang disahkan oleh Google dan pakar pemasaran digital, berbangga menghubungkan pelanggannya kepada Pakar Khas Google Ads yang terlatih dengan baik dan berkelayakan

Dallas, Texas Mar 15, 2024  – , sebuah rakan agensi yang disahkan oleh Google dan pakar pemasaran digital, berbangga menghubungkan pelanggannya kepada Pakar Khas Google Ads yang terlatih dengan baik dan berkelayakan. Syarikat ini boleh mengubahsuai kempen pemasaran digital dengan menjadikannya lebih berpusatkan pelanggan dan berorientasikan hasil. Hasilnya ialah pelanggan yang gembira yang telah mendapatkan tindak balas besar terhadap iklan mereka dan menikmati penukaran seperti tidak pernah sebelum ini.

” Daripada perancangan dan pengurusan sehingga mengurus kempen, pasukan Google Ads kami melakukan semuanya dan membenarkan pelanggan memberi tumpuan kepada aktiviti inti mereka. Pasukan ini mengiklankan perniagaan pelanggan dengan tujuan untuk mencapai keterlihatan yang lebih baik. Selanjutnya, usaha tidak terhad kepada pencapaian keterlihatan; pasukan kami bekerja untuk memastikan bahawa kempen pengiklanan membawa lebih penukaran, yang bermakna Pulangan Lebih Baik Atas Pengeluaran Iklan,” jelaskan wakil Media Challengers.

Aktiviti inti yang dilaksanakan oleh Pakar Khas Google Ads dalaman

Media Challengers meletakkan orang terbaik untuk tugas melancarkan Kempen Iklan Google untuk pelanggan yang menghubunginya untuk perkhidmatan dan perundingan. Pakar-pakar khas ini boleh menjadikan Kempen Iklan Google pelanggan lebih hasil dengan mengambil alih semua aspek pengurusan kempen. “Pulangan terbaik untuk wang yang dibelanjakan untuk pengiklanan, kelebihan lebih terhadap pesaing, dan jangkauan yang diperluaskan ke pasaran yang lebih menjanjikan, kami telah berjaya mencapainya dengan dedikasi sepenuhnya dan input terbaik dari pasukan pakar khas Google Ads kami”, kongsikan wakil syarikat dengan bangganya.

Aktiviti inti yang dilaksanakan oleh pakar khas Google Ads di sini adalah:

 • Pelancaran kempen dalam talian baharu: Pakar-pakar khas melaksanakan penyelidikan terperinci berkenaan pengelompokan audiens, pengenalpastian pasaran, dan perancangan kata kunci. Berdasarkan penyelidikan kata kunci dan pengelompokan pasaran, kempen dilancarkan untuk memastikan pelanggan diberikan maklumat di tempat yang betul dan pada masa yang betul. Kempen pengiklanan direka untuk meliputi pelbagai asas termasuk video, membeli-belah, paparan, dan sebagainya; pendekatan yang telah membantu pelanggan mencapai objektif pemasaran mereka.
 • Kajian keputusan kempen: Pakar khas Google Ads memanfaatkan kemudahan pengukuran keputusan kempen iklan dalam talian. Mereka mengkaji prestasi mengikut lokasi, segmen audiens, dan juga dari segi peluang yang dijana dan hasil akhir mereka. Dengan bantuan kepakaran SEO, audit tapak dan penyemakan semula kempen juga dilakukan untuk membina sambungan yang lebih baik dengan audiens. Dengan perubahan ini, pakar memberi nasihat untuk pengalokasian sumber semula ke wilayah dan kumpulan audiens yang membuktikan menjanjikan.
 • Memantau prestasi Google Ads: Pakar Khas Google Ads mengawasi prestasi iklan untuk mengetahui daya tarikan mereka. Mereka menjejak impresi, kadar klik melalui, penukaran, dan metrik lain yang membantu mereka menentukan kejayaan atau kegagalan iklan. Dengan maklumat ini di tangan, mereka cuba menyumbat semua lubang dan datang dengan iklan yang lebih berkesan yang membantu mencapai objektif yang dimaksudkan.
 • Penyelarasan kempen: Pakar khas Google Ads menentukan objektif di mana kempen dirancang. Mereka menyelaraskan kempen dengan menggunakan tip seperti memasukkan kata kunci negatif, menggunakan kata kunci panjang, memilih jenis aset, dan sebagainya, yang membantu memaksimakan output dari kempen. Oleh itu, penggunaan bajet iklan adalah sangat berorientasikan penukaran dan juga meluaskan pengalaman yang menyenangkan kepada pencari produk atau perkhidmatan.
 • Laporan dan penilaian analitik: Laporan merupakan proses penting kerana ia berbicara tentang hasil kempen secara terperinci. di Media Challengers mengambil laporan dengan sangat serius dan memilih frekuensi laporan mengikut kempen dan keperluan pelanggan. Penilaian tepat waktu membantu membuat perubahan strategik dalam kempen iklan untuk memastikan bahawa bajet iklan digunakan dengan baik. Laporan mungkin dilakukan mingguan, dua mingguan, atau bulanan mengikut sifat kempen dan objektifnya.

Aktiviti harian lain yang dilaksanakan oleh pakar khas Google Ads

Kami mempunyai rancangan tindakan terperinci untuk pengurusan kempen. Pasukan kami melaksanakan beberapa tugas harian untuk eksekusi dan penilaian kempen yang lebih baik; eksperimen kognitif dan keseragaman dalam tugas adalah kunci kejayaan kami dalam kempen PPC,” jelaskan wakil syarikat,

Aktiviti harian yang dilaksanakan oleh pakar Google Ads Media Challengers adalah:

 • Penciptaan dan ujian pelbagai format iklan
 • Penciptaan tambahan iklan yang sesuai
 • Melaksanakan penyelidikan kata kunci dan kajian soalan carian
 • Pengurusan bida untuk memastikan keterlihatan iklan yang lebih baik dan tindak balas yang dipertingkatkan terhadap iklan
 • Memilih jenis padanan kata kunci yang sesuai – padanan luas, padanan tepat, dan sebagainya
 • Analisis pesaing berkenaan tindak balas kempen dan kedudukan iklan
 • Perubahan dalam tetapan kempen untuk meningkatkan keputusan

Apa yang membezakan Pakar Khas Google Ads di Media Challengers daripada yang lain

di Media Challengers mempunyai kelayakan dan mempunyai sijil yang sesuai. Mereka hanya diletakkan untuk tugas selepas menyempurnakan sijil yang perlu. Proses latihan lengkap termasuk:

 • Belajar untuk melengkapkan fungsi Google Ads dan bagaimana mereka mereka lukiskan kempen menggunakan alat ini
 • Melalui proses sijilan Google Ads yang lengkap
 • Memilih program sijilan Google Ads mengikut minat dan kebolehan
 • Memberi panduan lengkap mengenai pelbagai sijilan Google Ads

Setiap pakar khas Google Ads di Media Challengers dilatih untuk memberikan pengalaman perkhidmatan penuh kepada pelanggan. Pakar-pakar ini dilengkapi dengan Sijilan Carian, Sijilan Pengukuran, Sijilan Aplikasi, Sijilan Iklan Membeli-belah, Sijilan Video, dan sebagainya. Pendekatan latihan sedemikian membantu pemasar menutup semua asas dan memberikan perkhidmatan yang sesuai kepada pelanggan pada kos rendah. Output terbaik dan konsisten dengan hasil yang memenuhi jangkaan dan objektif pelanggan menetapkan pakar-pakar di Media Challengers berbeza daripada orang ramai.

Mengenai Media Challengers

Media Challengers ialah agensi pemasaran digital lengkap yang mempunyai kepakaran lebih 12 tahun. Syarikat ini mempunyai kepakaran luar biasa dalam SEO, PPC, SMM dan bidang pemasaran dalam talian yang lain. Dengan mempamerkan pelanggan yang gembira yang besar daripada pelbagai bidang dan beroperasi pada pelbagai skala, syarikat ini membuktikan kerelevannya dalam landskap pemasaran digital yang sentiasa berubah. Kepakaran Iklan Google telah membantu mereka menyiapkan lebih 90 kempen PPC (seperti , gighar, dll) dan lebih 100 pelanggan telah menikmati Kedudukan Pertama di SERPs.

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan Pemasaran Digital yang tersedia di Media Challengers, layari mediachallengers.com.

Untuk maklumat, perundingan dan anggaran, hubungi:

Telefon: +1 (224) 513-7149, +91 8800438129

google ads expert

Hubungan Media

Media Challengers

+1 (224) 513-7149

Sumber :Media Challengers

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.