Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mario Shroomed Melancarkan Perpustakaan Permainan Retro Besar-besaran

mario shroomed

(SeaPRwire) –  

Stamford, US 25 Februari 2024  – Mario Shroomed, sebuah syarikat permainan video retro terkemuka, gembira mengumumkan pelancaran perpustakaan atas talian yang komprehensif untuk permainan klasik NES dan PlayStation 1. Pemain kini boleh mengunjungi semula tajuk kegemaran mereka dari zaman 8-bit dan awal 3D melalui emulasi atas talian dan kedai digital baru Mario Shroomed, menyediakan dan permainan PS1 untuk dijual.

Perpustakaan NES yang diperluaskan termasuk lebih 500 tajuk ikonik seperti Super Mario Bros., The Legend of Zelda, Metroid, Castlevania, Donkey Kong, Final Fantasy, Mega Man 2, Kirby’s Adventure, Mike Tyson’s Punch-Out!!, Contra, dan banyak lagi tajuk yang diingati dari era 8-bit Nintendo. Penggemar boleh memainkan pengalaman klasik ini terus di pelayar web mereka, dengan keadaan simpanan, penapis visual, dan ciri-ciri khas lain untuk pengalaman permainan retro terbaik.

Bagi peminat PlayStation asal, kedai digital PS1 kini memberi akses kepada lebih 100 tajuk yang tidak akan dilupakan seperti Crash Bandicoot, Spyro the Dragon, Metal Gear Solid, Resident Evil 2, Final Fantasy VII, Tomb Raider, Tony Hawk’s Pro Skater 2, Parasite Eve, Silent Hill, dan lain-lain permainan yang mendefinisikan generasi permainan 3D awal. Pemain boleh memuat turun dan memainkan klasik ini pada sistem moden.

“Pasukan kami komited untuk menguruskan pemilihan permainan hebat dari konsol retro untuk penonton hari ini,” kata Ketua Permainan Mario Shroomed Luigi Toadstool. “Sama ada ia NES, SNES, PlayStation, Nintendo 64, atau seterusnya, kami mahu membenarkan pemain untuk menghidupkan semula daya magis era permainan yang tidak akan dilupakan ini.”

Mario Shroomed menjamin semua lesen yang sesuai untuk setiap permainan yang ditawarkan, menyediakan laluan yang sah untuk menikmati tajuk retro. Satu pelan langganan bulanan yang terjangkau memberi akses tidak terhad kepada seluruh perpustakaan. Permainan juga boleh dibeli secara individu sebagai permainan nes klasik dan atas talian.

Terokai pemilihan hebat magik yang menanti anda hari ini di dan ikuti @MarioShroomed untuk pengumuman tambahan permainan baru. Sudah masanya bermain seperti tahun 1989!

Tentang Mario Shroomed:

Mario Shroomed ialah syarikat permainan retro berpangkalan di Brooklyn, NY yang bertujuan untuk memelihara permainan video klasik dari era NES, SNES, PS1 dan seterusnya. Diasaskan pada 2019 oleh peminat permainan seumur hidup, Mario Shroomed menyediakan emulasi sah, muat turun permainan digital, dan cara inovatif lain untuk menyambung semula penonton moden dengan pengalaman permainan retro.

Hubungan Media

Mario Shroomed

Sumber :Mario Shroomed

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.