Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Manchester Star akan Menganjurkan Anugerah Kepelbagaian dan Penyertaan UnderOne 2024

Misha B

(SeaPRwire) –   Festival UnderOne telah mengumumkan pelancaran Anugerah Kepelbagaian & Inklusi UnderOne 2024 yang sangat ditunggu-tunggu, yang dijadualkan berlangsung pada 25 Julai 2024 di Kampus Waterside Universiti Northampton yang berprestij.

Maidstone, England Apr 29, 2024  – Festival UnderOne telah mengumumkan pelancaran Anugerah Kepelbagaian & Inklusi UnderOne 2024 yang sangat ditunggu-tunggu, yang dijadualkan berlangsung pada 25 Julai 2024 di Kampus Waterside Universiti Northampton yang berprestij. Acara bintang-bintang itu akan dihoskan oleh seniman abstrak Manchester dan finalis X-Factor, Misha B, yang akan naik ke pentas bersama pelawak dan pelakon, William Thompson.

Anugerah Kepelbagaian & Inklusi UnderOne bertujuan untuk memancarkan sinar terang kepada wira-wira Kepelbagaian, Keadilan dan Inklusi (DEI), yang dengan berani memperjuangkan nilai-nilai inti ini dan mengintegrasikannya ke dalam intipati organisasi mereka. Sebagai sebahagian penting dari Festival UnderOne, anugerah ini menyatukan wira-wira inspirasi DEI yang paling hebat di dunia – individu dan organisasi yang komited untuk memacu perubahan positif yang sebenar.

“Anugerah Kepelbagaian & Inklusi UnderOne menawarkan peluang unik bagi organisasi, individu dan inisiatif di seluruh UK untuk menerima pengiktirafan yang layak atas dedikasi mereka untuk mempromosikan kepelbagaian, keadilan dan inklusi”, kata Lydiah Igweh, pengasas Festival & Anugerah UnderOne.

Anugerah-anugerah itu menampilkan pelbagai kategori termasuk Anugerah Kecemerlangan Inklusi Global, Anugerah Kumpulan Sumber Tenaga Peneraju, Anugerah Inovasi DEI, Anugerah Bintang Muda DEI, Anugerah Inklusi dalam Daya Lestari, Anugerah Pemikir dan Pengaruh DEI, Budaya Syarikat Inklusif & Pelbagai dan Kempen Kreatif Kepelbagaian.

Para hakim berpengalaman dari syarikat-syarikat global terkemuka seperti Warner Bros. Discovery, HSBC, Channel 4, Innocent Drinks, Expedia, dan lain-lain akan menilai pencalonan dengan teliti, memastikan proses pemilihan yang adil dan mendalam.

Pencalonan untuk anugerah-anugerah kini dibuka kepada individu dan organisasi, dengan tarikh akhir ditetapkan pada 3 Jun 2024. Pemenang akan dihormati dalam acara glamor di Universiti Northampton pada 25 Julai 2024.

Untuk maklumat lanjut dan untuk menyampaikan pencalonan, sila lawati .

UnderOne Founder Lydiah IgwehNorthern Irish Comedian William Thompson

Media Contact

UnderOne Festival

+447849744853

Sumber :UnderOne Diversity & Inclusion Awards

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.