Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Majlis Pelancaran “The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024” oleh NextGen HR Menandakan Tonggak Penting dalam Pendidikan Sumber Manusia

Screenshot 2024 04 19 214316

(SeaPRwire) –   Pelancaran berjaya “The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024”, panduan komprehensif bagi pakar sumber manusia dan peminat yang ditulis oleh Meghana dari NextGen HR Academy

Mysore, Karnataka Apr 20, 2024  – NextGen HR dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran berjaya “The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024”, panduan komprehensif bagi pakar sumber manusia dan peminat. Majlis pelancaran buku, yang diadakan bekerjasama dengan Mahajana’s College, menyaksikan penyertaan bersemangat daripada pelajar, pengurusan, tenaga pengajar, dan pakar industri.

Majlis, yang dihoskan di Mahajana’s College, berfungsi sebagai platform yang menarik bagi pelajar untuk menyelami dunia Sumber Manusia. Para hadirin secara aktif menyertai kuis yang berfokus pada Jalan Cerita Kerjaya Sumber Manusia dan Pengurusan Sumber Manusia Korporat, memperoleh maklumat dan pengetahuan berharga. Penulis, Meghana, Ketua Latihan dan Pengasas NextGen HR Academy, berkongsi pandangan tentang Jalan Cerita Kerjaya Pengurusan Sumber Manusia dan bagaimana pelajar Ijazah Pengurusan Bisnis boleh mempersiapkan diri untuk kerjaya Sumber Manusia yang berjaya.

“The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024” menawarkan panduan praktikal, wawasan industri, dan amalan terbaik yang penting bagi pakar sumber manusia dan praktisi berpengalaman. Ditulis oleh Meghana, buku kini boleh dibeli di , dan , ditambah laman Amazon seluruh dunia, menyediakan akses mudah kepada pembaca di seluruh dunia.

“Kami gembira melancarkan ‘The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024’ dan mempunyai peluang untuk melibatkan diri dengan minda-minda cerdas di Mahajana’s College. Buku ini merupakan versi cetak daripada best seller antarabangsa kami kursus ‘The Ultimate HR Generalist: Ace Human Resource Management (tersedia di udemy juga)” kata Meghana, Ketua Latihan di NextGen HR. “Buku ini bertujuan untuk berfungsi sebagai sumber komprehensif bagi sesiapa yang berminat dalam bidang Sumber Manusia, menawarkan wawasan berharga dan tip praktikal untuk menavigasi kompleksiti pengurusan sumber manusia.” tambah Harish Machaiah, HOD, Pooja Bhagawat Mahajanas College.

Selain pelancaran buku, dua belas peserta berjaya kuis dianugerahkan akses percuma ke kursus pensijilan dalam talian NextGen HR.

Memandang ke hadapan, NextGen HR komited untuk memupuk pertukaran ilmu dan pembangunan profesional bekerjasama dengan institusi pendidikan dan rakan industri. Rancangan sedang giat untuk menganjurkan lagi acara dan inisiatif bertujuan memperkasakan pelajar dan profesional dalam pelbagai bidang. NextGen HR telah berjaya melatih lebih 15,000 pelajar dan tenaga kerja Sumber Manusia dan gaji dalam talian, membantu meningkatkan kemahiran terkini untuk mendapatkan pensijilan dan siap sedia pekerjaan.

Untuk maklumat lanjut tentang “The Ultimate HR Generalist Handbook – 2024” dan Program Pensijilan Sumber Manusia & Gaji Dalam Talian NextGen HR akan datang, sila lawati atau emel: nextgenhr.training@gmail.com

IMG 20240418 144621 1

Media Contact

NextGen HR

Sumber :NextGen HR

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.