Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Mahkamah Appoint Kursus Keselamatan Senjata Api: Trouble Defense LLC Memberi Kuasa Kepada Individu di D.C., Maryland, dan Virginia

Court Appointed

(SeaPRwire) –   Program Latihan Khas Memastikan Kepatuhan dan Pemberdayaan

Fairfax, Virginia Apr 11, 2024  – Court-Appointed Firearm Safety Course: Trouble Defense LLC Empowers Individuals in D.C., Maryland, and Virginia

Trouble Defense LLC dengan bangganya mengumumkan pelancaran program latihan keselamatan senjata api khusus yang disediakan untuk individu yang dilantik oleh mahkamah di kawasan D.C., Maryland, dan Virginia.Direka untuk memenuhi keperluan dan tanggungjawab unik mereka yang ditetapkan oleh perintah mahkamah untuk menjalani latihan senjata api, Trouble Defense LLC komited untuk memberikan sokongan dan pendidikan yang komprehensif. Dengan memahami cabaran dan tanggungjawab yang berkaitan dengan latihan senjata api atas perintah mahkamah, Trouble Defense LLC menawarkan persekitaran yang menyokong dan memberi maklumat.

Matlamat kami bukan sahaja untuk memastikan pematuhan dengan keperluan undang-undang tetapi juga untuk memberdayakan individu dengan pengetahuan dan kemahiran penting untuk memiliki senjata api secara bertanggungjawab. Kurikulum kami, dihasilkan secara teliti oleh pakar industri, meliputi topik penting seperti keselamatan senjata api, pengendalian yang betul, penyimpanan, dan tanggungjawab undang-undang. Peserta akan menyertai latihan amali, simulasi berdasarkan senario, dan perbincangan interaktif untuk meningkatkan pembelajaran dan pengekalan.

Trouble Defense LLC’s Court-Appointed Firearm Safety Course melebihi piawaian industri, memastikan peserta dilengkapi dengan alat dan minda yang perlu untuk menavigasi kompleksiti memiliki senjata api secara bertanggungjawab. Untuk maklumat lanjut mengenai Trouble Defense LLC’s Court-Appointed Firearm Safety Course, sila lawati troubledefense.com atau

hubungi:Dee Parker
Pengasas / CEOPhone: 703-835-0692 services@troubledefense.com

Mengenai Trouble Defense LLC:

Trouble Defense LLC ialah pembekal terkemuka kursus latihan dan keselamatan senjata api di kawasan D.C., Maryland, dan Virginia. Misi kami ialah untuk memberdayakan individu dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk memiliki dan menggunakan senjata api secara bertanggungjawab. Kami menawarkan pelbagai kursus yang disediakan untuk memenuhi keperluan pelanggan kami termasuk individu yang dilantik oleh mahkamah, anggota penguatkuasa undang-undang, dan pemilik senjata awam. Lawati troubledefense.com untuk maklumat lanjut.

Firearm safety courseRange training

Media Contact

Trouble Defense LLC

703-835-0692

11166 Fairfax blv suite 500

Sumber :ComCo News

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.