Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

London MBA Graduate Mengganggu Industri Membina Usaha, Mendorong Kuinji – Rakan ke Keutamaan Global Dalam Tempoh Tiga Tahun

1630994095693

(SeaPRwire) –   Dari Siberia ke London: Kemunculan yang Tidak Dapat Dihentikan Ayub Yanturin dan Kuinji & Partners

London, United Kingdom 26 Mac 2024  – Dengan aksi keusahawanan yang luar biasa, Ayub Yanturin, seorang graduan MBA London yang berwawasan, bukan sahaja telah menulis semula peraturan permainan membina usahawan tetapi juga telah menyebabkan pesaing terpaksa bergegas untuk mengejarnya. Kuinji Ventures, ciptaan Ayub, dengan pantas telah muncul sebagai kuasa dominan dalam landskap membina usahawan, melampaui sempadan dan mengubah ekosistem keusahawanan global.

Dalam perjalanan yang hanya berlangsung tiga tahun, Yanturin telah mengatur kenaikan meteorik, menakluk pasaran dari jalan-jalan sibuk Kuala Lumpur hingga ke pantai-pantai yang disinari matahari di Uruguay. Dengan visi berani dan ketetapan yang tidak dapat dipatahkan, Yanturin telah memecahkan batasan kebijaksanaan konvensional, membuktikan bahawa satu-satunya batasan ialah batasan yang kita letakkan ke atas diri kita sendiri.

Apa yang membezakan Kuinji & Partners ialah bukan sahaja pembalakannya yang pantas tetapi komitmennya yang tidak berbelah bahagi untuk memperjuangkan mereka yang kurang bernasib baik dalam dunia startup. Yanturin menyedari awal lagi potensi yang tidak terdaya startup di luar pusat pelaburan tradisional dan memanfaatkan peluang untuk memberikan mereka platform untuk berjaya secara global.

“Ramai yang meragui menolak idea itu, mengejek konsep bahawa ahli modal usahawan UK boleh melihat di luar halaman belakang mereka,” kenang Ayub dengan senyuman sinis. “Tetapi saya melihat peluang di mana orang lain melihat halangan, dan saya tidak akan membiarkan keraguan menghalang jalan saya.”

Dilahirkan dalam keadaan yang sederhana di hati Siberia, perjalanan Ayub ke kejayaan seperti epik moden. Anak kepada ibu bapa yang bekerja keras – seorang jurutera dan seorang guru – Ayub mewarisi ketekunan dan azam mereka, memacu dirinya ke aras yang pernah dianggap tidak mungkin.

“Saya sentiasa digerakkan oleh kelaparan untuk lebih, pengejaran yang tidak berhenti terhadap keagungan,” deklamasikan Yanturin, matanya bersinar dengan api ambisi. “Dan saya enggan bersetuju dengan apa-apa selain yang terbaik.”

Ketika Kuinji & Partners terus meningkat, Yanturin kekal tidak teragak-agak, dipacu oleh misi tunggal: untuk memberdayakan usahawan di seluruh dunia dan mendefinisikan semula jubin landskap perniagaan. Dengan inovasi berasaskan AI di sisinya, kisah Yanturin berfungsi sebagai kesaksian kepada potensi tak terbatas kecerdasan manusia, membuktikan bahawa di tangan seorang pemimpin visi, yang mustahil pun menjadi mungkin.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

1630994024007

Hubungan Media

Kuinji

Sumber :Kuinji

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.