Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

Limina – Daymi Rampas Untuk Meningkatkan Pengawasan – Daya Tahan Operasi

LiminaDaymi

(SeaPRwire) –  

Stockholm, Sweden Mar 15, 2024  – Limina Financial Systems dan Daymi hari ini mengumumkan perkongsian strategik untuk mengintegrasikan penyelesaian Operational Hub Daymi ke dalam Sistem Pengurusan Pelaburan Limina (Limina IMS).

Penyelesaian Operational Hub yang menyeluruh daripada Daymi membantu pelanggan menyatukan senarai semak, alir kerja, dan tugas mereka ke satu tempat, ditambah dengan keupayaan audit dan dokumentasi penuh, menjadikannya lebih mudah untuk menjejak kemajuan sepanjang hari, menyertai ahli pasukan baru, dan menyederhanakan pemeriksaan operasi dan audit secara besar.

Penyelesaian bersepadu ini sudah aktif dan tersedia sebagai tambahan untuk semua pelanggan Limina.

“Pasukan di Daymi berkongsi visi kami untuk memberdayakan pasukan pengurusan pelaburan, dan penyelesaian mereka yang cemerlang untuk beberapa masalah sekitar tugas berulang yang dihadapi kebanyakan pasukan operasi setiap hari adalah sangat komplementari dengan alir kerja pengecualian yang kukuh dalam Limina IMS. Penyelesaian bersepadu ini menyajikan platform cemerlang bagi pasukan operasi pelaburan untuk mengoptimumkan kecekapan dan ketahanan operasi,” kata Joakim Saltin, Ketua Produk Limina.

“Kami telah bekerja bersama Limina untuk masa yang agak lama dan terkesan dengan platform dan rekabentuknya yang mengambil kira Operasi dan meningkatkan alir kerja mereka. Penyelesaian bersepadu ini menyediakan bahagian bukan perdagangan perniagaan dengan satu tempat tunggal di mana kedua-dua prosedur automatik dan manual disatukan, didokumenkan, dan bersedia untuk dibuktikan untuk Lembaga Pengarah, Pelabur, atau pihak berkuasa” kata Carl-Fredrik Svensson, Ketua Eksekutif Daymi.

Tentang Limina

Penyelesaian Pengurusan Pelaburan Limina membantu pengurus aset meningkatkan produktiviti seraya mengurangkan kos dan risiko operasi melalui satu platform tunggal yang meliputi seluruh kitaran pelaburan. Diasaskan pada 2014, dan beribu pejabat di Sweden, Limina menyediakan perkhidmatan kepada pelanggan global yang berkembang melalui produk SaaS berteknologi awan dan perkhidmatan terurus.

Untuk maklumat lanjut tentang Limina, sila lawati

Tentang Daymi

Pasukan di sebalik Daymi telah menghabiskan kerjaya mereka dalam Operasi, memahami rutin penyiasatan, penilaian, dan pembayaran serta usaha keras yang diperlukan untuk membuktikan. Daymi, dilahirkan sebagai alat dalaman untuk pentadbir dana terkemuka di Nordik, menyederhanakan penjejakan, penjadualan, dan merekodkan tugas dan insiden operasi. Dan pada masa yang sama menjana data dan bukti untuk digunakan bagi penambahbaikan dan untuk membantu anda mempamerkannya dalam ODD, audit, dan kajian peraturan.

Untuk maklumat lanjut tentang Daymi, sila lawati

Media Contact

Limina

Kungsgatan 64

Sumber :Limina

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.