Berita Asia Selatan: berita tergempar, acara korporat, liputan acara

LearnWise AI Telah Menandatangani Perkongsian Bersejarah dengan University of Asia and the Pacific

(SeaPRwire) –   LearnWise AI gembira mengumumkan perkongsian penting dengan Universiti Asia dan Pasifik (UA&P) yang akan menubuhkan universiti sebagai institusi pendidikan pertama di Filipina untuk menawarkan pembantu AI.

Greater Metropolitan Area, Filipina Mar 21, 2024  –  baru-baru ini melancarkan penyelesaian teras mereka “”, seorang pembantu dalam talian yang memberi tumpuan untuk membantu pelajar, guru dan pemangku kepentingan universiti menjawab soalan menggunakan kuasa kecerdasan buatan. penggunaan teknologi LearnWise AI oleh UA&P merupakan langkah inovatif dalam memanfaatkan AI untuk mengoptimumkan proses akademik dan memupuk ekosistem pembelajaran yang lebih interaktif.

Aiden berfungsi dengan mengintegrasikan sumber universiti sedia ada seperti buku panduan pelajar, laman web dan maklumat lain. Pelajar dan pemangku kepentingan lain boleh menanya soalan seperti “Bagaimana saya membayar yuran pengajian?”, “Di mana kelas saya pada jam 10 pagi bertempat?” atau “Bagaimana saya menilai tugasan?”. Data berharga, seperti soalan yang paling kerap ditanya, juga ditangkap dan boleh dianalisis dengan papan pemuka dalam aplikasi.

Aiden juga menyokong integrasi kepada sistem tiket paling popular dan alat teknologi pendidikan pihak ketiga lain supaya pelajar dan tenaga pengajar boleh meningkatkan permintaan sokongan dan berhubung secara terus dengan pasukan sokongan. Ini bermakna kerja yang kurang untuk universiti dalam mengurus saluran sokongan, mengurangkan bilangan permintaan sokongan sebelum dirujuk, dan menyelamatkan masa berharga untuk ejen sokongan dan pasukan.

Melalui perikatan ini, LearnWise AI mengesahkan semula komitmennya untuk memajukan inovasi pendidikan, manakala UA&P mengambil langkah berani dalam mengintegrasikan teknologi puncak untuk meningkatkan perjalanan akademik. Kerjasama ini tidak sahaja membuka jalan untuk era baru pembelajaran digital tetapi juga menjemput institusi lain untuk menjelajahi potensi tak terbatas AI dalam pendidikan.

“Saya sangat berterima kasih bahawa LearnWise boleh menjalin kerjasama dengan institusi yang inovatif dan berfikiran terbuka di Filipina.” kata , Ketua Pegawai Eksekutif LearnWise AI. “Kami menjangka untuk menyokong Universiti Asia dan Pasifik dalam segala perkara AI untuk memperbaiki pengalaman pelajar, tenaga pengajar dan pentadbiran.”

Kenyataan daripada di UA&P “Wabak ini telah menunjukkan kebanyakan orang bagaimana teknologi boleh meningkatkan pengalaman pendidikan. Kami mengambil sebahagian daripada pelajaran yang diperoleh daripada pengalaman itu dan meluaskannya di luar pengalaman pengajaran dan pembelajaran untuk juga menyediakan perkhidmatan sokongan pelajar yang lebih baik melalui perkhidmatan AI yang diterajui LearnWise.”

Mengenai Universiti Asia dan Pasifik

Ditubuhkan pada 1967, UA&P telah berkembang menjadi salah sebuah institusi pendidikan terunggul di negara ini, terkenal dengan penekanan kuatnya terhadap pendidikan menyeluruh, kecemerlangan akademik, dan pembentukan nilai. UA&P menawarkan program ijazah sarjana muda dan ijazah sarjana merentasi pelbagai disiplin dan terkenal khususnya dengan Sekolah Pengurusan, yang menawarkan program direka untuk membangunkan pemimpin perniagaan masa hadapan dengan asas kuat dalam prinsip etika dan tanggungjawab sosial.

Selain daripada program akademiknya, universiti terlibat secara aktif dalam penyelidikan, usaha masyarakat, dan kerjasama antarabangsa. Inisiatif UA&P bersama LearnWise AI menggariskan visi bersama untuk menawarkan perkhidmatan dan kepuasan berkualiti tinggi kepada semua pemangku kepentingan universiti.

Media Contact

LearnWise AI

Sumber :LearnWise AI

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.